Talo Ahonlaidalla: Pieniä löytöjä

maanantai 2. heinäkuuta 2012

Pieniä löytöjä

Viikonloppu vierähti jälleen mummulassa, miehen vanhempien luona. Teimme alennuslöytöjä paikallisesta Sisustus Kokon -liikkeestä, jonka valikoimaan kuuluu toinen toistaan ihanampia tuotteita. Muutama heräteostoskin tuli tehtyä, mutta myös pidempään etsinnässä olleita esineitä löytyi viimein.


Löysimme kauniit valkoiset lampunjalat, jotka tulevat yöpöydillemme. Varjostimet ostimme jo syksyllä ja nyt vasta silmään sattui mieleiset jalat ja vieläpä mukavasti alennetuin hinnoin. Neulojen, sukkapuikkojen ja virkkuukoukkujen säilytykseen olen etsinyt peltirasioita ja niinpä vain löysin nekin. Pienemmässä rasiassa pysyvät neulat hyvässä tallessa ja pitkässä rasiassa puolestaan sukkapuikot ja virkkuukoukut. Eipä tarvitse noin nättejä rasioita laittaa piiloon, vaan saavat olla esillä. Heräteostoksina tarttui mukaan vielä valkoinen virkattu ja tärkätty kori sekä sinkkilautanen. Kauniita esineitä kodin piristykseksi!



Mies yllätti minut tässä yhtenä päivänä tuomalla minulle purkutyömaalta poimimansa päivänkakkarakimpun. Minä en kaipaa mieheltäni rakkauden osoitukseksi koruja tai muuta kallista, vaan arvostan juuri tällaisia pieniä kauniita eleitä parisuhteessa! <3


Tänään onkin minua nimipäiväni! Sen kunniaksi ajattelin leipoa jotakin hyvää raparperista. :)
 
Auringonpaisteista viikkoa sinulle!

4 kommenttia:

  1. Kivanoloinen blogi ja ihania kuvia :)

    VastaaPoista
  2. Kauniita otoksia. Nuo lampunjalat ovat toi hienot. Juuri tuollaiset pienet eleet, kuten kukkakimput ovat parhaimpia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna! Niinpä, pienet eleet ovat tärkeitä! Kiva, kun jätit kommenttia :)

      Poista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...