Talo Ahonlaidalla: Rajatonta lapsille

lauantai 22. syyskuuta 2012

Rajatonta lapsille

Lääkärissä käyty ja pieni korvatulehdushan pojalta löytyi, ensimmäinen sellainen. Antibioottikuuri on nyt syöty ja toivon mukaan edessä on paljon terveitä päiviä.

Huomasin, että Rajaton-lauluyhtyeeltä oli ilmestynyt lastenlaululevy ja sehän piti heti napata kaupan hyllyltä. Ensimmäisen kuuntelukerran jälkeen kuulosti jo aika kivalta. Poikakin pisti muutaman kappaleen kohdalla ihan tanssiksi. :) Tykkään Rajattoman tyylistä ja korvia hivelevän taidokkaasta laulannasta. Olimme pari vuotta sitten  kuuntelemassa Rajattoman joulukonserttia ja mieskin innostui ihan täysin.



 Muutenkin musiikki ja laulut ovat tärkeä osa arkeamme. Ruokailu ja ne ikävät pukemistilanteet sujuvat kuin huomaamatta, kun äiti lauleskelee kivoja tuttuja lastenlauluja - tai välillä aivan hupsuja itsesepitettyjä lauluja. Illalla nukkumana mennessä laitan usein soimaan cd:n jossa on rauhoittavia tuutulauluja instrumentaaliversioina. Toisinaan laulan itse kaikki osaamani lastenlaulut ja yritän muistella sanoja äitini minulle laulamiin ihaniin vanhoihin lauluihin. Siinä tunnissa, mikä yleensä menee pojan nukuttamiseen, ehtii laulaa äänensä käheäksi. Eilen viimeksi kävi niin, että nukahdin itse kesken laulun ja heräsin, kun poika nousi sängyssään seisomaan ja ilmoitti, että laulun olisi parasta jatkua. Välillä tuntuu, että tutut lastenlaulut ovat nukahtamiseen liian mielenkiintoisia ja silloin siirryn laulamaan lukion kuorossa oppimiani klassisia kappaleita, kuten Nocturnea tai jotakin oikein hidastempoista ja mollivoittoista vanhaa virttä. Ovat huomattavasti unettavampaa kuunneltavaa. :D

Mies on taas purkutyömaalla, niin kuin yleensä aina lauantaisin. Illalla suuntaamme mummulaan ja huomenna olisi tiedossa ystäväperheen pojan synttärijuhlat. 

Mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Hei kiitos levyvinkistä! Oliko mielestäsi hyvä levy, tykkäskö muksu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä ainakin tykkäsin! Tosin ehkä olis voinut ne reippaammat laulut olla kaikki ensin ja sitten lopuksi vasta rauhallisemmat. Nyt kun kuunnellaan levyä ja tanssahdellaan pojan kanssa, niin hölmösti välillä tulee niitä slovareita, jotka on aika surullisiakin. Menee tanssifiilis :D

      Poista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...