Talo Ahonlaidalla: Naamiaisissa

keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Naamiaisissa

Vappu on jo ihan nurkan takana ja meidän perhekerhossa oli eilen naamiaiset. Lapset odottivat päivää kovasti; naamiaispukuja soviteltiin tohkeissaan kotona päälle ja ne pakattiin tarkasti kassiin ennen kerhoon lähtöä. Meillä on kaikille lapsille vasta tasan tarkkaan yksi hankittu roolivaate, joten valinnan vaikeutta ei ollut. Kun olisi enemmän aikaa, niin olisi hauska ommella lapsille uusia roolipukuja, mutta kivoja leikkejä on näillä olemassa olevillakin saatu aikaan. Pojalle mahtuu vielä juuri ja juuri aikoinaan synttärilahjaksi saatu palomiespuku. Tyttö pyysi joululahjaksi prinsessapukua ja saikin siskoltani ihanan tyllihameen, kruunun ja taikasauvan. Balettitossuista ja pyörähdyksistä päätellen hän taitaakin olla jotakin prinsessan ja ballerinan väliltä. Ja kyllä, toisessa kädessä tyttö piti ennen kerhoon lähtöä visusti uutta, juuri avattua, hammasharjaansa. 


Pikkuveli peri tytön vanhan Liberolta saadun norsupuvun ja tössötteli kerhossa niin suloisena pienenä norsunpoikasena. Kotona pikkunorsu päätti hyökätä sievän ballerinaprinsessan kimppuun. Näin käy aika usein silloin, kun tyttösellä on päässään jonkin sorttisia suurempia hiuskorituksia tai muita mielenkiintoisia juttuja, niin kuin nyt tämä kruunu. :D


Ilmeisesti prinsessa tönäisi taikoi taikasauvallaan hyökkääjän pois kimpustaan, sillä seuraavana hetkenä norsurukka oli maassa. Iloista vappuviikkoa!

8 kommenttia:

 1. Oi, niin suloinen tuo pieni norsunpoikanen!! :) <3

  VastaaPoista
 2. Hahaha hyvät kuvat kyllä!! :) :)

  VastaaPoista
 3. Voi ei, ihana pieni prinsessa ja norsu <3

  VastaaPoista
 4. Kivat asut ja kuvat. Mutta niin tuttua tuo lasten välinen kinastelu...

  Hyvää vapun odotusta teille !

  t: Tiina, 5 kullanmurun äiti

  VastaaPoista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...