Talo Ahonlaidalla: Naistenpäivän Dumlemuffinssit

torstai 8. maaliskuuta 2012

Naistenpäivän Dumlemuffinssit


Lupailin laittaa reseptin näihin suussa sulaviin Dumlemuffinsseihin, joten tässä tulee näin naistenpäivän kunniaksi. Reseptin olen muokannut Kinuskikissan toffeesuklaamuffinsseista. Suklaan vain olen vaihtanut Dumleen ja margariinin voihin. Tähän kannattaa käyttää nimenomaan levynä olevaa Dumlesuklaata, ei niitä pussissa olevia Dumlesuklaita. Voihan niitäkin kokeilla, mutta ovat koostumukseltaan erilaisia kuin tuo levysuklaa. Makoisaa kuorrutetta olen käyttänyt myös mokkapalojen päälle. Jos tekee pellillisen, niin kannattaa kuorrute tehdä kaksinkertaisena, että riittää. :)



                Dumlemuffinssit 15-20kpl
  
150g voita
1,5dl sokeria
2 kananmunaa
3,5dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
2,5rkl kaakaojauhetta
1,5dl maitoa tai kermaa
100g (1 levy) Dumlesuklaata 

Kuorrutus:
150g (1,5 levyä) Dumlesuklaata
0,5dl kermaa

Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen. Yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan maidon/kerman kanssa. Lisää karkeaksi rouhittu suklaa. Laita taikina muffinssivuokiin ja paista 225 asteessa 12-15 minuuttia. Anna jäähtyä. Mittaa kattilaan kerma ja paloiteltu suklaa. Kuumenna miedolla lämmöllä sekoittaen, kunnes suklaa on sulanut kerman joukkoon. Levitä kuorrute valmiiden muffinssien päälle. Halutessasi voit vielä koristella muffinssit nomparelleillä tai strösselillä. Sitten vain herkuttelemaan!

Osaisikohan joku muuten auttaa minua yhdessä ongelmassa, kun tämä blogimaailma on vielä niin uutta ja ihmeellistä. Jostain syystä tässä etusivulla näkyy ainakin minulla vain kaksi uusinta postausta ja ennen tätä uusinta näkyi vain tuo eteistä koskeva postaus. Aiemmin kyllä näkyi useampi. Ja jos haluaisin nähdä maaliskuun kirjoitukset ja painan maaliskuuta, niin näkyy vain nämä kaksi, vaikka maaliskuussa on kuitenkin tullut 4 kirjoitusta. Olenkohan muuttanut huomaamattani jotain asetuksia vai mikä on mennyt pieleen? Jos joku osaa auttaa, niin olisin tosi kiitollinen. :)

Kaunista naistenpäivää kaikilla ihanille naisille! 

2 kommenttia:

  1. Varmaan herkullisia nuo muffinit :)
    Kun meet kohtaan asetukset ja sieltä tekstit ja kommentit, niin sieltä voi valita tekstien tai päivien määrän... Toivottavasti neuvoin nyt oikein ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovat kyllä :) Kiitos neuvosta sandella, mutta sehän tässä ihmeellistä onkin, että minulla on tuolla asetuksissa, että näytä enintään 7 tekstiä etusivulla. Aiemmin näkyikin, mutta nyt vain nuo kaksi. :(

      Poista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...