Talo Ahonlaidalla: Vauvan pitsisukat

sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Vauvan pitsisukat

Viikonloppu alkoi mukavissa tunnelmissa, kun  sain viettää perjantai-illan ihanassa naisseurassa. Meitä oli kymmenkunta äitiä juhlimassa neljättä lastaan odottavan ystävämme babyshowereita. Mukana menossa viihtyivät myös kolme suloista muutaman kuukauden ikäistä vauvaa. Reilun neljän tunnin aikana ehdittiin käydä läpi yksi jos toinenkin synnytyskertomus sekä lähes kaikki muut äitiyteen ja lapsiin liittyvät aiheet. Naurulihakset saivat harjoitusta, ja kauniissa vanhassa ravintolassa nautittu kolmen ruokalajin illallinen toi kaivattua vaihtelua arkisille lihapullille ja makaronilaatikoille.



Veimme kaikki pienen lahjan tulevalle vauvalle tai äidille. Minun lahjani sisälsi kutomani vaaleanpunaiset pitsisukat sekä suklaata äidille. Sukissa on sama nätti kuvio, kuin syksyllä kutomissani valkoisissa sukissa. Piirtämäni kuvion ja linkin alkuperäiseen ohjeeseen löydät aiemmasta postauksestani täältä. Lankana käytin tällä kertaa pehmeää Novitan Baby Woolia.



Olin aiemmin ostanut pienen rullan hempeää kukallista lahjapaperia, josta askartelin youtubesta löytämäni videon avulla lahjapussukan. Videon löydät täältä. Lahjapussi oli yllättävän helppo tehdä, ja sinne on helppo sujauttaa eri mallisia ja kokoisia lahjoja. Näitä teen varmasti jatkossakin!


Kiitos vielä tätäkin kautta kaikille ihanaisille piristävästä illasta! <3

2 kommenttia:

  1. Teillä oli varmasti mukavia hetkiä. Ihanat sukat, katson ohjeen, kiva kuvio varressa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuija! Sukkien kuvio on tosi nätti. Meillä oli tosi mukava ja rentouttava ilta. :)

      Poista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...