Talo Ahonlaidalla: Torttuja ja ale-ostoksia

torstai 4. helmikuuta 2016

Torttuja ja ale-ostoksia

Alkuviikosta leivoin Runebergin torttuja ja ne onkin jo syöty, vaikka Runebergin päivä on vasta huomenna. Torttujen päälle laitoin tällä kertaa vadelmia, kun hilloa ei ollut kaapissa, enkä jaksanut ruveta omista vadelmista sellaista keittelemään. Vadelmat olivatkin raikas piristys verrattuna kaupan äklönmakeaan hilloon.



Alkuviikosta olimme ystävien luona kylässä ja siellä tuli puheeksi, että poika tarvitsisi luistimet. No sieltähän löytyikin heidän pojan pieneksi jääneet luistimet! Olemme nyt käyneet kahtena päivänä luistelemassa tuossa lähijäällä ja poika on hommasta ihan innoissaan. Toisena päivänä ei enää tarvinnut edes kädestä pitää kiinni. Ja äitikin on innoissaan, kun pääsee pitkästä aikaa luistelemaan. Pienenä viiletimme siskojeni kanssa järven jäällä, ja luistelu onkin yksi harvoista urheilulajeista, joista todella tykkään. Viimeksi olen luistellut ennen esikoisen odotusta eli joskus kuusi vuotta sitten. Vauva nukkui koko reissun rattaissa ja tyttökin innostui leikkimään lumipenkassa niin, että saimme pojan kanssa harjoitella aivan rauhassa. :) Arvatkaa vaan, haluaisiko tyttökin luistimet ja nimenomaan vaaleanpunaiset. Mutta enpä ole vielä törmännyt koon 23 luistimiin. Vinkatkaa ihmeessä, jos sellaisia on olemassa!


Tällä viikolla saapui vielä viimeinen Pomp de Luxin -alepaketti. Kyllä nuo -70%:n alet ovat aika huippu juttu! Pikkuveljelle löytyi kivoja housuja ja molemille pojille samanlaiset vaarinpaidat. Isommalle pojalle ei valitettavasti löytynyt enää sopivia kokoja housuissa, vaikka hän olisi niitä tarvinnut.  Tyttö sai myös lisäystä roosaan vaatevalikoimaansa.





Mukavaa Runebergin päivää ja viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Näyttääpä nuo vadelmat hyvältä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vadelmat olivat kyllä tosi hyviä ja sopivat mainiosti tortun päälle!

      Poista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...