Talo Ahonlaidalla: Lattioiden maalausta

tiistai 14. kesäkuuta 2016

Lattioiden maalausta

Alakerran makuuhuone alkaa olla viime silausta vaille valmis. Ovien karmilistat sekä jalkalistat ovat nyt paikoillaan. Ikkunalistat saavat vielä odottaa, ne kun eivät muuttoa edistä yhtään. Vähän sama homma on väliovien maalauksen kanssa.

 Viikonloppuna isäni ja kaksi tätiäni olivat talolla maalaushommissa. Makuuhuoneen lattia sekä jalkalistat maalattiin ensimmäiseen kertaan. Enemmänkin olisi maalattu, mutta muiden huoneiden lattioita ei oltu ehditty vielä kitata ja puhdistaa. Kaikki lattiat maalataan Ottossonin pellavaöljymaalilla. Väri on vaalean harmaa. Ainakin kaksi maalikerrosta vielä tarvitaan sopivan peittävyyden aikaansaamiseksi.  Täytyy sanoa, että tummista seinistä huolimatta huoneet ovat todella valoisia. Nyt kun lattiakin vielä vaalenee, niin sen huomaa oikein kunnolla. Toki tilanne on vähän toinen sitten syksyn ja talven pimeinä aikoina, mutta kyllä meillä varmasti silloinkin valoa riittää!
 
Wc:n allaskaappi sai myös ensimmäisen maalikerroksen pintaansa, ja eilen mies maalasi sen toiseen kertaan. Kuvia kaapista laittelen vähän myöhemmin. :)

 

6 kommenttia:

 1. Mä niin tykkään noista tummista seinistä! :) vaalean lattian kanssa tosi kivan näköinen!

  VastaaPoista
 2. Vau, hyvältä näyttää! Teillä on kyllä ihanan iso makuuhuone.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina! Makuuhuone on kyllä iso ja hyvä niin, sillä nukumme siinä aluksi koko sakki! :D

   Poista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...