Talo Ahonlaidalla: Tulppaaneja ja muistutus viikonlopun tapahtumasta

lauantai 25. maaliskuuta 2017

Tulppaaneja ja muistutus viikonlopun tapahtumasta

Mies sai juuri maalattua kolmannen ja viimeisen maalikerroksen kuistin seiniin. Maali on kuivunut tosi nopeasti, kun aurinko on paistanut monena päivänä ja kuistin lämpötila on kohonnut korkealle. Kuistin pieni pöytä siirtyi maalauksen ajaksi tupaan välttyäkseen maaliroiskeilta. Sitä pitikin heti päästä kuvaamaan virkatun liinan ja kukkien kanssa.Meillä oli viime viikolla kahdeksas hääpäivä. Emme ole juurikaan juhlineet hääpäiv viime vuosina, sillä jopa minä olen ne unohtanut tässä arjen tohinassa monena vuotena. Nyt muistin asian edellisenä päivänä ja taisin vihjailla miehelle jotakin tyyliin "jännä päivä huomenna". Mies tajusi homman ja tuli hääpäivänä kaupasta tulppaanikimpun kanssa. :D Minä taas olin pyöräyttänyt jonkin sortin piirakan yllätykseksi. Eipä tässä elämänvaiheessa sen kummempaa osaa kaivata.

Muistuttaisin vielä kaikkia Etelä-Pohjanmaalla liikkuvia sunnuntain upeasta Ykkösbasaari feat blogit -tapahtumasta. Tästä pääset postaukseen, jossa kerron enemmän tapahtumasta. Meillä Ykkösbasaarin yhteistyöbloggaajilla on tosiaan tapahtumassa omat pöydät, joihin tuomme meille tarpeetonta vaatetta ja tavaraa. 
Minun pöydältä löytyy muutaman omani ja miehen vaatteen lisäksi ainakin poikien 74-86 senttisiä ja tyttöjen 86-92 senttisiä Newbie- ja PompdeLux -merkkisiä vaatteita. Lisäksi löysin kaappien perukoilta vielä muutamia tekemiäni tuttinauhoja, pannunalusia sekä pinnityynyjä, joten nekin lähtevät myyntiin.

 
Innostuin myös ompelemaan joitakin Rusetti-pompuloita pienistä tilkkupaloista. Nämä ovat tosi söpöjä pikkutyttöjen hiuksissa! 
Tulkaahan ihmeessä tapaamaan bloggaajia ja tekemään löytöjä Ykkösbasaarille tämän viikon sunnuntaina klo 10-18!


Mukavaa viikonloppua!

  
*Yhteistyössä Ykkösbasaari* 

10 kommenttia:

 1. Ihastuttava pöytä, joka sopii niin hienosti tuota upeaa hirsiseinääkin vasten. Toivottavasti pian tulee kuvia maalatusta kuistista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pilvi! Pöytä on kyllä tosi kaunis. Katsotaan, milloin saan kuistikuvia tänne blogiin. Mies innostui heti maalaamisen jälkeen nikkaroimaan kuistiin seinänvieruspenkkiä, joten ehkä odotan sen valmistumista. :)

   Poista
 2. Niin kaunista jälleen <3
  Ja aivan ihania nuo pinnityynyt. Sellaista voisi kokeilla ommella meidänkin tytöille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Pinnityynyt on tosi söpöjä ja käteviä pitämään pinnit tallessa. :)

   Poista
 3. Hei, millä kuullotteella teidän hirsiseinät on käsitelty? Meillä olisi sama edessä, toisaalta vaihtoehtona on jättää ne ihan puupinnalla, koska hieman askarruttaa että lopputuloksesta tulee teennäinen. Oletteko itse tyytyväisiä ko. käsittelyyn, vai tekisittekö jotain toisin? -Jussi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Meidän hirsiseinät on käsitelty itse sekoitetulla pellavaöljylasuurilla, johon on lisätty pigmenttejä. Moni muukin on asiaa kysellyt, ja olen ajatellut tehdä aiheesta oman postauksen lähipäivinä, jos vain keksin, mihin olemme tarkan ohjeen laittaneet. Itse olemme todella tyytyväisiä hirsien väriin. Sävy on juuri sellainen, kuin halusimme, eikä ole tarvinnut valintaa katua. Ymmärrän tuon, mitä tarkoitat mahdollisella teennäisellä lopputuloksella. Se vaarahan siinä aina on, mutta mielestämme meidän seinissä onnistuttiin välttämään tuo "teennäisyys" ja seinät ovat hyvin "aidon" näköiset. :)

   Poista
 4. Ihanan näköstä. Me pääsemme kk päästä muuttamaan omaan hirsitaloon 😊. Me käsittelimme hirret panelwax kahdella sävyllä tehdyllä sekoituksella, oli se jännittävää ku välillä sävy näytti hyvältä ja välillä pelkäsin jo pilaavani hirret mut nyt kun sävy on kuivunut niin tykkään tosi paljon, noi teidän tummat seinät on kauniit 👍. Hyvää kevättä. T.Jonna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva kuulla, että pääsette pian muuttamaan! Varmasti ihanaa viettää ensimmäinen kesä uudessa kodissa! :)

   Poista
 5. Meilläkin aina kumpikin unohtaa hääpäivän ja joskus vasta viikkojen päästä huomataan että ohi meni... Asiaa ei auta se, että menimme naimisiin maistraatissa ja juhlimme varsinaisia häitä eri päivänä, joten emme oikein edes tiedä kumpaa päivää juhlia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa "hauska" kuulla, että on muitakin, jotka unohtelee niinkin tärkeitä asioita, kuin hääpäivän. :D

   Poista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...