Talo Ahonlaidalla: Kohti uutta vuotta

lauantai 30. joulukuuta 2017

Kohti uutta vuotta

Täällä on vietetty välipäiviä rauhallisissa tunnelmissa kotosalla. Lapset ovat viihtyneet joululahjojensa parissa ja nauttineet pihalla lumileikeistä. Nyt alkaa olla viimeisetkin jouluruuat syöty. Tosin lapsille olen loihtinut jo monena päivänä muuta ruokaa, jotteivat aivan nälkään näänny. Jouluruuat eivät ole heille sitä suurinta herkkua. Ehtiihän sitä niihinkin tottua vielä.
Kodista on tullut otettua paljon kuvia, kun kerrankin paikat ovat pysyneet siistinä monta päivää. Kyllä jouluinen koti on vaan kaunis kuvattava.


Näillä jouluisilla kuvilla on hyvä päättää tämä vuosi. Kiitos kaikille blogini lukijoille ihanista kommenteistanne ja siitä, että jaksatte vierailla täällä niin ahkerasti! Nähdään taas ensi vuonna!


UPEAA UUTTA VUOTTA 2018! 

 

18 kommenttia:

 1. Joulun rauha huoneissa.

  VastaaPoista
 2. Miten kummassa koti pysyykin jouluna siistimpänä kuin muulloin? :)). Kaunista on, hyvä, että olet kuvannut. Ja aivan ihana kuva lapsista sohvalla keskittyneenä lukemassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pilvi! Meillä on yleensä aina siistimpää, jos mies on lomalla. Häntä häiritsee sotkut enemmän, kuin minua, joten hän osallistuu silloin enemmän siivoiluun ja toisaalta minunkin on helpompi pitää kotia siistinä, kun mies touhuaa lasten kanssa. :)

   Poista
 3. Kaikkea hyvää teille uuteen vuoteen 2018!

  VastaaPoista
 4. Ihania tunnelmia ❤
  Onnellisia askeleita myös teidän alkavaan uuteen vuoteen! 😙

  VastaaPoista
 5. Kaunista! Onnea ja iloa uuteen vuoteen! ❤

  VastaaPoista
 6. Hyvää alkanutta vuotta! Kauniit kuvat, viimeisessä on ihana tunnelma takkatulen hehkuessa, tekisi mieli istahtaa tuohon sohvalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kissanminttu! Mies otti tuon viimeisen kuvan ja se on kyllä tosi tunnelmallinen! :)

   Poista
 7. Meillä ei jouluruoka meinaa myöskään maistua lapsille, mutta ihmeskös tuo kun sitä on tarjolla niin harvoin. Minulle kyllä laatikot maistuisi muutoinkin kuin vaan jouluna :) Kauniita ja tunnelmallisia kuvia taas kodistanne. Onnellista alkanutta vuotta sinulle <3

  VastaaPoista
 8. Ihanan kauniita kuvia.Kyllä teillä on mukavan näköistä ja kodikasta.
  Hyvää uutta vuotta 2018 sinulle.

  VastaaPoista
 9. Olipa ihana rivistö pieniä lukutoukkia! Oikein hyvää uutta vuotta tupaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit! Siinä lapset lukevat joululahjakirjoja joululahjapyjamissaan. :)

   Poista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...