Talo Ahonlaidalla: Hyvää Naistenpäivää!

torstai 8. maaliskuuta 2018

Hyvää Naistenpäivää!

Naistenpäivän kunniaksi oli taas leivottava jotakin hyvää. Päädyin keväiseen sitruunakakkuun. Kakun ohje löytyy neljän vuoden takaisesta postauksestani. Mies tuli töistä kukkakimpun kanssa, kun olin hänelle vinkannut, että tänään olisi toivottavaa sellainen tuoda. Annoinpa vielä ohjeet parista kukkalaadusta ja väristä, jotta ei menisi pieleen. Mistäpä mies voi muuten tietää emännän kulloisenkin kukka- ja värimieltymyksen, kun se vaihtuu niin usein vuodenajan ja äkillisten päähänpistojen mukaan.
Meidän pihassa vierailee jänö. En ole sitä tosin nähnyt, mutta piha on täynnä jäniksen jalanjälkiä sekä papanoita. Jänis on myös tehnyt hieman tihutöitä, sillä varsinkin syreeni- ja juhannusruusupensaita on järsitty oikein kunnolla. Ihme, kun piikikkäät ruusupensaatkin ovat kelvanneet pupulle. Toivottavasti nämä tihutyöt eivät aiheuta ongelmia meidän viime kesänä istutetuille pensaanaluille. 
 IHANAA NAISTENPÄIVÄÄ! <3


4 kommenttia:

 1. Ihanaa naistenpäivää sinullekin!♡ Kukkakimppu kullalta lämmittää aina mieltä:)

  VastaaPoista
 2. Vinkki jänisten karkotukseen puutarhassa: kahvinkeiton jälkeen porot kasvien juurelle. Kokemusta on kahdenkymmenen vuoden ajalta. Omenapuu on säilynyt ilman mitään suojaverkkoja tämän avulla. Sitä ennen ne meinasivat syödä monenlaista pensasta puutarhassa. Muutkin ovat kokeilleet ja tepsii.Eikä haittaa vaikka sanotaan että ne happamoittavat maata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Täytyy varmaan ruveta keittelemään kahvia ihan jäniksiä varten, kun ei miehen kanssa kumpikaan juoda kahvia. :)

   Poista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...