Talo Ahonlaidalla: Tupa pääsiäisasussa

torstai 29. maaliskuuta 2018

Tupa pääsiäisasussa


Kotiin on ilmestynyt hieman lisää pääsiäiskoristeita, ja viime viikolla lasten kanssa kylvämämme ohransiemenet ovat kasvaneet jo hurjan pitkiksi. Olen viime vuosina oppinut pitämään keltaisesta, ja pääsiäisvärinä se onkin ihan ehdoton. Pienet keltaiset ja vihreät väripilkut piristävät kummasti kodin ilmettä ja sopivat kivasti tummiin hirsiseiniin.
Viimeksi eilen mies mietti ääneen, voisimmeko jo siirtää vanhan puusohvamme tupaan. Ektorpille ei vain oikein ole muuta paikkaa ennen yläkerran valmistumista. Olohuone on sen mallinen, että sinne ei oikein kahta sohvaa saa järkevästi mahtumaan. Vierekkäin ne kyllä mahtuisivat, jos arkun siirtäisi muualle, mutta se näyttäisi ehkä vähän hassulta. Puusohva muuttaisi kyllä tuvan ilmeen juuri sellaiseksi, kuin sen valmiiksi sisustettuna näen, mutta kai sitä vain täytyy malttaa odottaa.

 Tuleva pääsiäinen saa jo kovasti odottamaan kevättä ja lumen sulamista. Mies on tosin asiasta toista mieltä, sillä meneillään oleva aitan hirsien paikkaaminen ja seinien pystytys on huomattavasti mukavampaa ja siistimpää hommaa pikkupakkasella kuin lämpöisellä säällä kuralitkussa seisten. No, ehkä saan kuitenkin salaa haaveilla keväästä, kunhan en turhan usein puhu aiheesta miehen kuullen! Täytyisi varmaan tuosta aitastakin laitella tänne jossakin vaiheessa kuvia, kunhan seinät saavat vielä vähän korkeutta.
HALUAN TOIVOTTAA KAIKILLE LUKIJOILLENI OIKEIN RAUHALLISTA PÄÄSIÄISTÄ!


14 kommenttia:

 1. Ihanaa pääsiäistä myös sinulle ja perheellesi! :)

  VastaaPoista
 2. Hyvää ja aurinkoista pääsiäistä.

  VastaaPoista
 3. Voisiko puusohvan laittaa vinottain punaisen kaappipöydän paikalle ja sitten Ikea sohva vähän kauemmas ja kistu väliin. Oikein mukavaa pääsiästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En ehkä osaisi laittaa puusohvaa vinoon ja sitten taas pitäisi keksiä tuolle patakaapille uusi paikka, mikä on aika vaikeaa, sillä sekin on melko iso kapistus. Täytyy miettiä vielä. :)

   Poista
 4. Aurinkoista pääsiäisaikaa :) ♥

  VastaaPoista
 5. Samoin teille, mukavaa pääsiäisenaikaa! Lähteekös teiltä trullit huomenna kierrokselle? Meillä ne kulkee huomenna, etelässä jo viime lauantaina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kyllä täällä on tapana huomenna virpoa. Meidän eskarilainen menee nyt ensimmäistä kertaa parin kaverinsa kanssa. :)

   Poista
 6. Rauhallista ja aurinkoista pääsiäistä!

  VastaaPoista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...