Talo Ahonlaidalla: Pääsiäistä

maanantai 19. maaliskuuta 2018

Pääsiäistä

Viikonloppuna otimme kaiken ilon irti jäljellä olevasta lumesta ja talvesta; luistelimme, hiihdimme ja kävimme pulkkamäessä. Ehdimme myös käydä pitkästä aikaa ystäväperheen luona kylässä. Lapsilla riitti leikkiseuraa ja me aikuiset saimme päivittää kuulumisia. Liian harvoin ehtii käydä kylässä ja kutsua vieraita omaan kotiin.

Aloitimme viime viikolla lasten kanssa pääsiäisaskartelut ja laitoimme myös meidän vähäiset pääsiäiskoristeemme paikoilleen. Äitini oli lapsia hoitamassa, kun vietimme miehen kanssa yhdeksättä hääpäiväämme, ja toi ihanan tulppaanikimpun. Helmililjoja tai ruukkunarsisseja en ole vielä uskaltanut ostaa, kun saan ne aina niin nopeasti pilalle. Täytyy odottaa lähemmäs pääsiäistä, jotta ovat vielä hengissä pääsiäisen pyhinä. Monta vuotta sitten askarrellut Tilda-puput päätyivät tänäkin pääsiäisenä puuhellan päälle. Niiden pastelliset sävyt sopivat niin mainiosti tuohon niin ikään Tilda-kankaasta ommeltuun patalappuun sekä vihreisiin keittiökaappeihin. Olohuoneen puolellakin näkyy jo muutama pääsiäisjuttu, mutta säästetään niiden esittely toiseen kertaan.
Voitteko uskoa, että olen viime aikoina harkinnut vakavasti Instagramiin liittymistä! Minä, joka lämpenen aina kaikille uusille some-ilmiöille todella myöhään tai en ollenkaan. Facebookissa en ole vieläkään, enkä ole ajatellut koskaan liittyäkään, mutta Instagram houkuttelee nyt, kun olen löytänyt sieltä niin paljon kivoja vanhoja ja vanhan tyylisiä taloja, joita on ihana katsella. Katsotaan, josko saisin tilin pystyyn tässä lähiaikoina. Blogi jatkaa silti edelleen päivittelyä, sillä en osaisi tästä rakkaasta harrastuksesta noin vain luopua. Tänne on kiva kirjoitella meidän touhuista aina vähän pidemmän kaavan mukaan ja laitella useampia kuvia. 


ILOISIA KEVÄTTALVEN PÄIVIÄ!

4 kommenttia:

 1. Ihania tildapupuja :) Tulppaanit ovat kyllä niin ihania ja piristäviä näin keväällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hilu! :) Tulppaanit ovat ihania kevätkukkia! <3

   Poista
 2. Ihania koristeita teillä. Tulppaani kimppu näyttää tuossa maljakossa kauniilta.
  Mä itse laitan liian leveään maljakkoon, toi kapeampi olis parempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija! Ihanat tulppaanit näyttävät varmasti kauniilta maljakossa kuin maljakossa! :)

   Poista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...