Talo Ahonlaidalla: Jouluinen koti ja muistutus arvonnoista

torstai 11. joulukuuta 2014

Jouluinen koti ja muistutus arvonnoista

Heti alkuun muistutus blogini kahdesta arvonnasta. Virkkaamani pannunaluset sekä Pentikin piparimuotin voit voittaa jouluarvonnasta, joka päättyy huomenna. Jouluarvontaan pääset tästä (klik!). Poster Misterin kanssa yhteistyössä järjestettyyn juliste-arvontaan on aikaa osallistua 13.12. saakka ja siihen pääset osallistumaan tästä (klik!).

Täällä on päästy jouluvalmisteluissa siihen pisteeseen, että kuusikin on jo tuvassa! Siitä en ole tosin vielä ehtinyt kuvia nappaamaan. Laitoimme kuusen miehen kanssa paikoilleen eilen illalla ja voi sitä lasten hämmästystä, kun he aamulla heräsivät ja näkivät kuusen olohuoneen nurkassa. Tähden ja kynttilät olimme laittaneet valmiiksi, ja muut koristeet laitoimme lasten kanssa aamupalan jälkeen. Kuusta lukuunottamatta kotimme onkin ollut täydessä joulukuosissa jo monta viikkoa.Muutama vuosi sitten tekemäni joulukalenteri on taas tutulla paikalla. Sieltä lapset saavat jälleen aamuisin yllätyksiä; joskus piparin tai suklaata, piparinleipomispäivänä uudet piparimuotit ja välillä jotakin tuikitarpeellista kuten uudet hammasharjat. Täytyypä silti sanoa, että tavallisen Titinalle-kuvakalenterin luukkuja avataan meillä vähintäänkin yhtä innokkaasti, kuin tuon taskukalenterin luukkuja.


Joulukortit sain jo eilen postiin. Kiva olla välillä ajoissa niiden kanssa. Laittelen korteista pienen postauksen vasta ensi viikolla, kun suurin osa korteista on päässyt perille, etten pilaa kortin saajien yllätystä. :)Ai niin, täytin tänään taas vuosia. Mies laulaa lurautti aamulla oikein onnittelulaulunkin. :)
Lahjaksi sain uuden kännykän, tosin jo viikko sitten. Tähän saakka olen pärjännyt kännykällä, jossa ei ole edes nettiä, ja pärjäisin kyllä edelleenkin. Minulle kännykän tarkoitus on lähettää tekstiviestejä ja soittaa muutama puhelu viikossa, joten paljon muita ominaisuuksia en kaipaisi.  Päätin kuitenkin siirtyä älyaikaan ja nyt on sitten valitsemani lähes halvin mahdollinen älypuhelin hankaline kosketusnäyttöineen käytössä. No, kaipa tuohon vielä tottuu. Mies ehdotteli jotakin kalliimpaa vaihtoehtoa, mutta sanoin hänelle, että älä nyt tuhlaa vaimoon turhaa rahaa, kun vaimo on kerran vähään tyytyväinen. :D Yhtenä päivänä mies erehtyi asentamaan kännykkääni Angry Birds -pelin autuaan tietämättömänä siitä, mihin se johtaa. Tämä rouvahan sitten pommitti possuja linnuilla monta tuntia silmät ristissä yömyöhään. Eikös pelien tarkoitus ole juuri koukuttaa viattomia pelaajia? Seuraavana päivänä tajusin kuitenkin pyytää miestä poistamaan koko pelin. Ei ole pelkoa, että osaisin ihan heti itse asentaa sen uudestaan. :DNyt pitäisikin mennä leipomaan lasten kanssa vielä tämän joulun viimeinen piparisatsi. Taitaakin olla jo neljäs sellainen! :D

8 kommenttia:

 1. Voooi onnea! Ja nauroin tuolle sun angry birds -sähläilylle, hahah :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina! Mä oon pelien kanssa just tollanen, etten osaa lopettaa. Lukioikäisenä saatoin viikonloppuisin pelata tietokoneella jotain Bubble shooteria aamuyöhän saakka. Nolointa on se,että meillä ei edes ollut siitä kuin yksi leveli eli ei ollut edes etenemismahdollisuuksia uudelle tasolle ja silti koukutti :P No jaa, ihan sama on kyllä hyvän kirjan kanssa, varsinkin yöaikaan, kun saa rauhassa pelata/lukea, niin ei malta lopettaa. Kirjan kanssa tuo on ehkä kuitenkin hieman terveempää :D

   Poista
 2. Onnittelut! Voi kun oli hauskaa lukea, että tässä maailmassa on vielä joku toinenkin, joka ei ole tähän päivään mennessä omistanut älypuhelinta!! :D Odotan kauhulla hetkeä, kun minun pitää siirtyä älyaikaan.. se luultavasti tapahtuu vielä aika piankin. Minäkään en ole liikoja kaivannut lisäominaisuuksia puhelimeeni, viesteillä ja soitoilla on toistaiseksi pärjännyt hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina! Aika harvassa taitavat tosiaan olla ne, joilla ei älyä puhelimessa vielä ole. Hyvinpä sitä pärjäisi ilmankin, mutta yritän nyt opetella tuota uutta laitetta käyttämään :)

   Poista
 3. Onnittelut vanhenevalle! Oonkohan mä nyt ainut jolla puhelimen erikoisvarustuksena löytyy pelkkä herätyskello ;) Hui, toivottavasti mun puhelin kestää vielä pitkään niin ei tarvi opetella älymyspuhelimen saloja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eerika! Et varmaan ihan ainut ole, mun siskoillakaan ei taida vielä olla älyä puhelimessa :) Musta oli ainakin ihan hauska järkyttää ihmisiä netittömällä ja kosketusnäytöttömällä kännykälläni :D Eipä sitä tarvi kaikkia nykyajan laitteita omata vain siksi, kun kaikilla muillakin on. Toivotaan sun kännykälle pitkää ikää :D

   Poista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...