Talo Ahonlaidalla: Komeat lattialankut

sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Komeat lattialankut

Odotetut lattialankut saapuivat perjantaina talolle. Tässäpä muutamia kuvamaistiaisia! :)Lankut ovat kuusta ja niiden paksuus on 30mm. Lankkujen leveys vaihtelee 15 ja 38 cm:n välillä.
Mukavaa alkavaa viikkoa teille lukijoille! :)


8 kommenttia:

 1. Ai että, odotan innolla kuvia valmistuvasta lattiasta! Miten aiotte käsittellä lattiat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Lattian käsittelyssä olemme vielä kahden vaiheilla. Itse haluaisin vaaleat lattiat, mies suopakuuratut. Minullekin tuo suopakuuraus kävisi vallan hyvin, jos seinät olisivat vaaleahkolla tapetilla tai muuten vaaleat. Me kun luultavasti käsittelemme ainakin alakerran seinät tummahkon ruskeiksi, niin haluaisin sekä katon että lattiat aivan vaaleiksi, ettei tule liian synkkä vaikutelma.

   Poista
 2. Moikka! Tämä blogi mennyt tyystin ohi aiemmin. Kovasti tutun oloista, teillä vaan viety muutama aste pidemmälle perinnerakentaminen kuin meillä �� Aivan ihana talo! Kysynpä teidän lattian asennuksesta, kuinka toteutitte kun lattiavalu ja -lämmitys näyttää olevan? Meillä raksalla juuri lattianteko seuraavana ja harmittaa TODELLA paljon jos ei lautalattian asennus lattian elämisen vuoksi onnistukaan. Tätä kun saa joka suusta nyt kuulla �� Toivottavasti viestin huomaat täällä vanhemmissa päivityksissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Tässä linkki postaukseen, jossa näkyy, miten meidän lattialämmitys on toteutettu. http://taloahonlaidalla.blogspot.fi/2015/03/lammonluovutuslevyt.html Meillä on siis alumiiniset lämmönluovutuslevyt, joissa kiertää 30cm:n välein vesiputket. Näiden lämmönluovutslevyjen päälle on laitettu ensin ilmansulkupaperi ja tämän päälle asennettu lattialankut (30mm paksut). Meillä ei siis ole kokemusta kipsivalulattiasta, jos tarkoitit sitä.
   Meidän lattialankut on kuivattu höyläämössä erikoiskuivaksi. Niiden asennus tapahtui maaliskuussa ja lankkujen väleihin on tullut jonkin verran rakoja puun kuivumisen myötä. Raot eivät kuitenkaan pistä silmään mitenkään kauheasti ja meitä ne eivät ainakaan haittaa. Jos sinulla on muuta kysyttävää, niin kysy ihmeessä vaikka sähköpostilla (taloahonlaidalla@gmail.com). :)

   Poista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...