Talo Ahonlaidalla: Wanha Markki

sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Wanha Markki

Olemme tämän parin vuoden rakennusajan pyrkineet aina sunnuntaisin tekemään koko perhe jotakin mukavaa yhdessä. Se kun on ainut päivä, jolloin mieskin pitää vapaata raksalta. Kesällä on paljon kivoja tapahtumia ja retkikohteita tässä lähistöllä ja ne onkin merkattu tarkasti kalenteriin. Tänään vietimme monta tuntia Wanhassa Markissa Ylistarossa. Siellä on kauniissa pohjalaistalon pihapiirissä Eläinten vanhainkoti sekä myymälä.


 Lapset saivat silitellä ja syöttää joitakin vanhainkodin eläimiä. Monia eläimiä, kuten kanoja ja lampaita, kulkee vapaana pihassa, mikä on hieno elämys niin lapsille kuin aikuisillekin. Pihapiirin lukuisissa vanhoissa rakennuksissa riittää ihasteltavaa. Sääkin oli mitä kaunein!

Päärakennuksen alakerrassa toimivasta myymälästä löytyy muun muassa Wanhan Markin omia tuotteita, kuten huumaavan tuoksuisia saippuoita. Lisäksi sieltä voi ostaa kauniita naisten vaatteita, jotka on jaoteltu väreittäin eri huoneisiin esille.


Kahvio on upeasti sisustetussa pohjalaistuvassa.

Tämä ei ole maksettu mainos, vaan pelkkä vinkki kivasta vierailukohteesta. :)

8 kommenttia:

 1. Kuulostaapa tosi ihanalta paikalta! :)

  VastaaPoista
 2. Näyttääpäs kivalle - varsinkin tuo myymälä :D Hienoa, että olette pyhittäneet sunnuntain perhepäivällä, sillä hyvä pitää välillä lepopäiviä raksalta ja olla yhdessä koko perhe <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On nuo sunnuntait muodostuneet kyllä tosi tärkeiksi perhepäiviksi, kun muuten ei isiä juuri näy!

   Poista
 3. Meidänkin on pitänyt käydä tuolla, mutta on jostain syystä jäänyt. Tänä kesänä täytyy kyllä lähteä käymään, näyttää ihanalta paikalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä käydä! On mukava ja leppoisa paikka :)

   Poista
 4. Tämä on ikisuosikkipaikkani! <3 Nuorena työskentelin siellä vapaaehtoisena - ruokin eläimiä ja ratsastin eläkeläishevosia. Rakastettava isäntäpari ja hellämieliset, onnekkaat eläimet. Ihana ympäristö ja kerta kaikkiaan ihanat tuotteet (vaatteet, kosmetiikka, taide..) en saa niistä ikinä tarpeekseni. Kaikin puolin kaunis ajatus ja paikka ihmisten kokoontua yhteen, suosittelen lämpimästi kaikille lapsesta vaariin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wanha Markki on kyllä ihana paikka! Tämä oli toinen vierailumme siellä, eikä varmasti jää viimeiseksi :)

   Poista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...