Talo Ahonlaidalla: Vanhoja aarteita

lauantai 21. huhtikuuta 2018

Vanhoja aarteita

Meidän keittiön työtasot ovat kovin vaaleat ja kaipailin jotakin rouheaa vanhaa esinettä vastapainoksi. Viime sunnuntaina olimme lähes koko päivän ulkosalla pihahommissa ja silloin eteeni sattui kaksi juuri sopivaa vanhaa esinettä. Meidän tontille parhaillaan siirrettävän vanhan aitan sisällä oli suuri kaksiosainen viljalaari ja nämä kauniit luukut ovat olleet tuon viljalaarin luukkuja. Nyt ne saavat koristaa meidän keittiötä.
 


Neilikka on sitten ihana kukka! Ostin tämän vaaleankeltaisen kimpun lähes kaksi viikkoa sitten ja se kukkii edelleen kauniina.
  


Seuraavien kuvien otosta on jo reilu viikko aikaa, joten niissä nuo viljaluukut eivät näy. Nämä kuvat otin jonakin harvinaisena hetkenä, kun keittiö ja sen ympäristö oli puunattu oikein kunnolla, joten näette keittiötä vähän joka suunnasta. Olen edelleen aivan ihastunut tuohon vanhan vihreän sävyyn, jota meillä on keittiössä ja kuistissa. Olen myös tosi tyytyväinen, että jääkaappi ja pakastin saatiin piiloon kauniiden paneeliovien taakse.Ruokakomeron vasemmalla puolella oleva seinä minun on pakko aina rajata kuvista pois, sillä siinä on meidän työpöytä, joka on aina aivan täynnä kaikenmaailman papereita, kirjoja, lippuja ja lappuja. Työpöydällä sijaitsee myös läppäri, jolta näitä postauksiakin aina kirjoittelen. Työpöytä pääsee aikanaan yläkertaan piiloon, mutta täällä alakerrassa sille ei mitenkään löydy muuta paikkaa. Voitte uskoa, että olemme yrittäneet sellaista keksiä!
 AURINKOISTA JA RENTOUTTAVAA VIIKONLOPPUA!


18 kommenttia:

 1. Kaunis keittiö ja ihania kuvia. Tuo saareke on kiva tuossa keskellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hilu! Saareke on ollut kyllä todella kätevä ja toimiva! Siinä on rutkasti tilaa leipoa ja tehdä ruokaa ja saarekkeen laatikoihin mahtuu iso määrä astioita ja muuta tarpeellista :)

   Poista
 2. Niin kaunis keittiö. Ja aivan ihana idea laittaa jääkaappi sekä pakastin piiloon kaappiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aidafoun! Meille oli tärkeää, että saadaan sähköuunia ja -hellaa lukuunottamatta kaikki nykyaikaiset kodinkoneet piiloon. Ihanaa, että se onnistui. :)

   Poista
 3. Kauniita keväisiä kuvia! Teidän keittiö on niin ihana! 😍

  VastaaPoista
 4. Hienot on luukut!

  Viime vuoden puolella kirjoitit postauksen harrastuksista ja silloin esille tuli myös suunnistus. Ensi viikolla suunnistuskausi käynnistyy Ylistarossa taas iltarastien muodossa, ja sopivasti vielä Kitinojalta, joten mukaan vaan! Mukavaa ulkoilua kaiken ikäisille ja tasoisille ulkoilijoille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta! Olisi kyllä hauska kokeilla suunnistusta. Tiistaina meillä on juuri tytön tanssitunnit tuohon aikaan, mutta täytyy niiden loputtua kesällä katsoa, jos joskus uskaltaisi mukaan. :)

   Poista
 5. Onko sinulla tuosta skafferin sisuksista kirjoitusta? Olisin kiinnostunut miten olet sen käytön järkeistänyt. Ja kuinka leveä ovi on? Olen tässä omaani (skafferia siis) suunnittelemassa ja mieluusti kuulisin kokemuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! En ole valitettavasti vielä kuvannut skafferia sisältä. Sieltä puuttuu vielä pari ylintä hyllyä ja maalatakin vielä pitäisi. Skafferissa on pidemmällä seinällä kapeampia hyllyjä jauhopusseja ja muuta kuivamuonaa varten ja lyhyemmällä seinällä on syvemmät hyllyt, joihin mahtuu mikro ja leivänpaahdin sopivalle käyttökorkeudelle jne. Ensimmäinen hylly on noin puolenmetrin korkeudella lattiasta. Alimman hyllyn alle mahtuu jakkara, jolla saa sitten kurotella ylähyllyille. Ovi on 60cm leveä. Teen kyllä skafferista oman postauksen, kunhan vain mies saisi nuo viimeiset hyllyt paikoilleen jne. :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Niin ovat! Neilikat ovat kyllä tosi pitkäikäisiä! :)

   Poista
 7. Hienot nuo luukut! Teidän keittiö on niin kaunis ja upeasti uutta ja vanhaa yhdistetty!

  VastaaPoista
 8. Teillä on kaunis keittiö, ja ihana väri noissa mintunvihreissä kaapeissa!

  -Ruut

  VastaaPoista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...