Minulta pyydettiin viime postauksen kuvien perunarieskojen ohjetta.
Meillä tehdään näitä maukkaita rieskoja lähes joka viikko. Ohje on tosi
helppo ja herkullinen! Monesti teen perunamuusia tarkoituksella enemmän,
jotta sitä riittää myös näihin leipiin. Meillä ei muuten syödä muusijauheesta
tehtyä muusia, mutta viime aikoina olen pitänyt jauhetta kaapissa jemmassa
näitä rieskoja varten. Ylijäänyttä muusia kun ei ihan aina löydy jääkaapista.
näitä rieskoja varten. Ylijäänyttä muusia kun ei ihan aina löydy jääkaapista.
Teen usein näitä rieskoja, vaikkei ohjeessa tarvittavaa kolmea
desiä muusia olisikaan jäljellä. Tuolloin vain vähennän myös
suolan ja jauhojen määrää. Usein jää aineiden mittaaminen lähes
kokonaan, mutta nämä eivät ole koskaan epäonnistuneet. Tätä
ohjetta uskaltaa siis varmasti kokemattomampikin leipuri kokeilla! :)
Näyttääpä herkullisilta! Me ollaan vaan ostettu kaupasta rieskat, mutta taidanpa itse kokeilla myös tehdä itse!
VastaaPoistaKokeile ihmeessä! Voittavat kyllä kaupan rieskat mennen ja tullen! :)
PoistaMeilläkin tehdään aina muusin lopusta rieskoja, tosi hyviä.
VastaaPoistaNämä on kyllä ihan parhaita ja vielä niin helppo ja nopea tehdä :)
Poista