Talo Ahonlaidalla: Perunarieskat

tiistai 15. lokakuuta 2013

Perunarieskat

Minulta pyydettiin viime postauksen kuvien perunarieskojen ohjetta.
Meillä tehdään näitä maukkaita rieskoja lähes joka viikko. Ohje on tosi
helppo ja herkullinen! Monesti teen perunamuusia tarkoituksella enemmän,
jotta sitä riittää myös näihin leipiin. Meillä ei muuten syödä muusijauheesta
tehtyä muusia, mutta viime aikoina olen pitänyt jauhetta kaapissa jemmassa 
näitä rieskoja varten. Ylijäänyttä muusia kun ei ihan aina löydy jääkaapista.
 


Teen usein näitä rieskoja, vaikkei ohjeessa tarvittavaa kolmea 
desiä muusia olisikaan jäljellä. Tuolloin vain vähennän myös 
suolan ja jauhojen määrää. Usein jää aineiden mittaaminen lähes 
kokonaan, mutta nämä eivät ole koskaan epäonnistuneet. Tätä 
ohjetta uskaltaa siis varmasti kokemattomampikin leipuri kokeilla! :)


4 kommenttia:

  1. Näyttääpä herkullisilta! Me ollaan vaan ostettu kaupasta rieskat, mutta taidanpa itse kokeilla myös tehdä itse!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä! Voittavat kyllä kaupan rieskat mennen ja tullen! :)

      Poista
  2. Meilläkin tehdään aina muusin lopusta rieskoja, tosi hyviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on kyllä ihan parhaita ja vielä niin helppo ja nopea tehdä :)

      Poista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...