Talo Ahonlaidalla: Lapsille vanhat sängyt

maanantai 4. toukokuuta 2015

Lapsille vanhat sängyt

Kai sitä täytyy tätä blogiakin taas päivitellä, kun eipä tuolla vauvalla näytä olevan mitään kiirettä syntyä. Kovasti yritin vappuviikonloppuna siivoilla ja käydä reippailla kävelyillä, mutta tuloksena ei ollut muuta kuin kipeä alaselkä ja muutama säälittävä kivuton supistus, joita minulla on muutenkin ollut jo pitkin raskautta. Päivät ja viikot menevät onneksi niin nopeasti, että eipä tässä enää kauaa tarvitse odotella pienokaisen saapumista. :)


Olemme etsineet jonkin aikaa lapsille vanhoja päästävedettäviä sänkyjä. Tänään mies bongasi Torista kaksi lähes samanlaista sänkyä sopivaan hintaan ja kävi ne pojan kanssa hakemassa. Sängyt ovat minusta juuri sopivat, vaikka eivät mitkään hirveän vanhat tai erikoiset olekaan. Tyttö saa koristellun version ja poika vastaavan ilman koristeita. Tyttö vastasi kysyttäessä, että hänen sänkynsä maalataan punaiseksi, ja pojan valinta oli vihreä. Sängyt saavat nyt kuitenkin olla ihan sellaisenaan. Tytön sängyn väri voi ehkä myöhemmin muuttua valkoiseksi tai vaikkapa sitten kauniin vaaleanpunaiseksi tai roosaksi.Aurinkoisia päiviä!
 

14 kommenttia:

 1. Kauniit sängyt, teilläkin taitaa pian olla kalusteet taloon valmiina! :) Voimia viimeisiin odotuspäiviin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina! Kyllä nyt alkaa tosiaan talo olla hyvin kalustettu vanhoilla huonekaluilla, niin kuin olla pitääkin :)

   Poista
 2. Aivan upeat sängyt olette löytäneet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aidafoun! Sängyt olivat kyllä hyvä löytö ja vieläpä melko edulliset :)

   Poista
 3. Todella upeat löydöt! Ja jotenkin kiva, kun sängyt ovat kuitenkin erilaiset, kuten ovat nukkujatkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianne! Poika sanoi onneksi heti sängyt nähtyään, että tuo koristeeton sänky on hänen, niin kuin olimme ajatelleetkin. :)

   Poista
 4. Komppaan edellisiä, eli kauniit sängyt ja kiva kun ovat vähän erilaiset :)

  VastaaPoista
 5. Olipa mukava käydä täällä taas pikästä aikaa lukemassa teidän kuulumisia. Kauniit sängyt onnistuitte lapsille löytämään. Jotenkin niin ihanan elämäntäyteistä touhua teillä uuden vauvan odotusta myöden, joten on ollut ilo seurata kodin rakennusprojektianne täältä ruudun takaa :). Nyt vauva saattaakin olla jo maailmassa, joten onnen ja siunauksen toivotukset koko perheellenne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Mukava, jos blogiani on kiva seurata :) Toivoisin todella, että vauva olisi jo maailmassa, mutta kun ei vieläkään...Odottavan aika on niiiin pitkä!

   Poista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...