Talo Ahonlaidalla: Viimeisimmät kuvat talolta

keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Viimeisimmät kuvat talolta

Putsasin viime postauksessa kuvaamani lasten vanhat sängyt, ja saimme kuin saimmekin ne mahtumaan ovesta sisälle. Todella tiukkaa kyllä teki, kun sänkyjen päädyt ovat niin korkeat. Viime yön lapset nukkuivat "uusissa" sängyissään ja melko mukavasti se jo sujuikin. Tyttö tosin heräili vähän herkemmin, eikä tainnut oikein tykätä, kun ei päässyt enää kömpimään äidin viereen yöllä. Aiemminhan lasten sängyt olivat kiinni meidän parisängyssä, mutta nyt jätimme sänkyjen väliin pienen kulkuväylän. Helpottaa huomattavasti siivousta sänkyjen alta, ja jospa tuo tyttö pian tottuisi uuten järjestelyyn. Vauvakin kun saapuu, niin ehkäpä yksi lapsonen äidin ja isin vieressä on ihan riittämiin. Meidän makuuhuone on kyllä näkemisen arvoinen ilmestys, kun sinne on ahdettu parisänky, lasten päästävedettävät ja vielä vauvan kehto sekä lipasto, yksi vanha pieni pöytä sekä yöpöytä. Kuvaa tästä koko komeudesta ette nyt valitettavasti tule näkemään. :DTässäpä sen sijaan kuvia alakerrasta, kun viimeisetkin lattialankut ovat nyt paikoillaan. Seuraava homma onkin sitten märkätilojen lattioiden teko sekä kattolautojen laitto. Siinä vaiheessa näyttääkin jo aika hyvältä, vaikka työtä toki riittää vielä senkin jälkeen.
Iloista loppuviikkoa! :)


2 kommenttia:

  1. Kerrassaan upean näköistä :) Niin avaraa ja ryhdikästä suorastaan! Huomasin tuon edellisen postauksen sänkyhommankin, mutta en ehtinyt ajoissa kommentoimaan. Meilläkin on torilla haut menossa vastaavalle. Pitäisi tuonne tupaan saada vierassängyksi, jota voisi pitää lyhyempänä silloin kun ei ole vierasta siinä nukkumassa ja vetää sitten enemmän auki kun on vieras talossa. Silloin sänky mahtuisi toisinpäin tuonne tupaan.

    Katselin tuota viimeistä kuvaa, että siinä näyttää olevan kaksi tulipesää yhteen hormiin? Kun meillä muurattiin uusi hormi pönttikselle meille sanottiin ettei niin saisi enää tehdä (meillä oli vanhaan tapaan salin kakluuni samalle hormille) ja sitä ihmeteltiin, mutta ei lähdetty kyseenalaistamaan, kun se salin kakluunihan ei ole toimintakunnossa. Miten teillä on tuo kytkentä?

    VastaaPoista
  2. Kiitos Johanna! Toivottavasti löydätte sopivan vierassängyn. :)

    Meidän piippu on perinteinen muurattu tiilipiippu, jossa on useampia horminreikiä: kaakeliuunilla oma, puuhellalla oma ja vielä yläkerran pönttöuunille oma.

    VastaaPoista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...