Talo Ahonlaidalla: Hernepusseja pojanpalleroille

maanantai 24. elokuuta 2015

Hernepusseja pojanpalleroille

Viikko alkoi mukavasti, kun saimme olla viettämässä kahden pienen pojan yhteisiä syntymäpäiviä. Saman katon alla leikkimässä ja herkuttelemassa oli lähes 20 alle kouluikäistä lasta äiteineen. Vilinää ja vilskettä siis riitti! Hellesää ja viihtyisä piha mahdollistivat myös ulkosalla leikkimisen ja juoksentelun.   Itse tehtyjä juttuja on aina mukava antaa lahjaksi. 1-vuotiaista syntymäpäiväsankareista kun oli kyse, niin päätin ommella heille kivoja hernepusseja, kuusi kumpaisellekin. Tilda-kangaspaloja löytyy aina jemmasta ja niistä syntyykin aika herkullisen näköisiä pusseja. Omille lapsillekin surautin vielä muutaman uuden hernepussin aikaisemmin tehtyjen joukkoon. Poika ei halunnut antaa omia sinisävyisiä pussejaan kuvattavaksi, joten tässäpä tytön vaaleanpunaiset yksilöt. :)

 

Nautitaanhan tämän kesän viimeisistä hellepäivistä!

8 kommenttia:

 1. Moi!

  Mua on aina kiinnostanut, että mitä noilla hernepusseilla tehdään? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, hyvä kysymys Mimmu! :) Kai niillä voi tehdä aika monenlaista esim. heitellä toinen toiselleen, heitellä johonkin koriin/ämpäriin, laittaa pään päälle ja koittaa kävellen tasapainotella niin, ettei se putoa jne. Sit tietenkin isommalla porukalla kaikkia kisoja ja viestejä sun muita, vähän kaikkea, mitä pallonkin kanssa voi tehdä. :)

   Poista
 2. Ihanista kuoseista olet hernepusseja tehnytkin.. Herkullisia! :)

  VastaaPoista
 3. Onpa herkullisen värisiä hernepusseja :)

  VastaaPoista
 4. Hernepussit on niin helppo ja simppeli tehdä. Niitä on helppo tehä lapselle jo kun lapsi on pieni, just kaikenlaiseen viskelyyn ja leikkiin. Mutta anna ollakaan, näin on vaan jäänyt nämä helpot ja simppelit tekemättä vuosi toisensa jälkeen :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On nää kyllä näppäriä. Ja näitä on varmasti ihan pienen kaverin kiva vaan tunnustella käsillä (ja ehkä vähän suullakin). :)

   Poista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...