Talo Ahonlaidalla: Kevättä rinnassa

tiistai 21. helmikuuta 2012

Kevättä rinnassa


Tänään oli aivan ihana ilma! Tuli niin keväinen olo, kun aurinko paistoi, linnut lauloivat ja lämpötila oli plussan puolella. Olen ehdottomasti kevät- ja kesäihminen. Tuntuu, että herään pimeän syksyn ja talven jälkeen aina kuin horroksesta kevään saapuessa. Meillä onkin miehen kanssa aina keväisin ristiriitaiset ajatukset, kun minä haluaisin, että lumet sulaisivat nopeasti ja mies taas toivoisi lumen pysyvän maassa mahdollisimman kauan, että pääsisi hiihtämään. Minulle riittää ihan hyvin lyhyempikin hiihtokausi. :)Olimme pojan kanssa tänään pulkkailemassa. Otin kamerankin mukaan kauniiden maisemakuvien toivossa, mutta eipä tässä lähistöllä oikein ollut mitään tarpeeksi kaunista kuvattavaa. Pojasta tuli sitten otettua muutama kuva. Hän on aina kuvauksen arvoinen. :) Poika sai mummulta ja papalta joululahjaksi pulkan ja siinä istuminen jännittää vieläkin vähän. Pojan mielestä pulkan kyydissä istuminen on tasaisella maallakin niin totista puuhaa, että kulmat ovat kurtussa ja pulkan reunoistakin varmasti pidettäisiin kiinni, jos vain hanskoilla saisi otteen. Nyt ihan muutamalla viime kerralla on vähän hymyäkin jo tullut. Tänään laskettiin ensimmäisen kerran mäkeä laskiaistiistain kunniaksi. Turvallisesti äidin sylissä. Ja olihan se niin mukavaa, että vähän rupesi naurattamaankin.

Mukavaa kevään odotusta!

7 kommenttia:

 1. Oon niin samoilla linjoilla, että kevät saisi tulla jo. Tosin täällä ei ole lunta (vaikka säätiedotus vielä uhkaa, että pari hiutaletta voi tällä viikolla tulla). Odotan silti sitä, että pihalla alkaa vihertää ja talvitakin saa heittää menemään.
  -t

  VastaaPoista
 2. Kiva, kun kommentoit T! Sulle toivon vielä nopeampaa kevään tuloa, kun tiedän, miten kylmä teillä on ollut siellä sisälläkin.

  VastaaPoista
 3. Ihana pieni pulkkailija! :) Minkä ikäinen teidän poika on? Ei varmaan ole kovinkaan suuri ikäero meidän muksuilla...?

  VastaaPoista
 4. Veera, mukavaa, kun liityit pieneen lukijakuntaani! Poika täyttää nyt sunnuntaina vuoden. Ehkä muistatkin meidät. Kävimme teidän kanssa samassa äiti-lapsi -piirissä viime keväänä, mutta muutimme sitten toiselle paikkakunnalle.

  VastaaPoista
 5. Heh, mäkin kävin Onnin kanssa pulkkamäessä, eikä se uskaltanut laskea kertaakaan! Ja on jo kaksi ja puoli. Ajatuksena oli uuvuttaa se hyvien unien toivossa, mutta se menikin niin, että Onni halusi että äiti laskee, seisoi vaan paikallaan ja nauraa räkätti kun mä kiipesin ja laskin, kiipesin ja laskin...

  VastaaPoista
 6. Hei muistan! Aloin itse asiassa miettiäkin, että me saatetaan olla ihan elävänkin elämän tuttuja :) Kiva kun oot alottanut bloggailun, niin näkee teidän kuulumisia!

  VastaaPoista
 7. Mimmu, Onnilla on tosi hyvä huumorintaju :D
  Veera, teidänkin kuulumisia on kiva lueskella!

  VastaaPoista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...