Talo Ahonlaidalla: Lipasto

keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Lipasto


Ostimme pari viikkoa sitten olohuoneeseemme valkoisen lipaston. Olemme asuneet nyt noin puoli vuotta nykyisessä kodissamme ja olen koko ajan tiennyt, että yksi seinän pätkä keittiön ja olohuoneen välissä kaipaa kipeästi jonkinlaista lipastoa seurakseen. Aiemmin siinä oli pelkästään Amanda B:n kello. Löysin kauniin valkoisen lipaston, jota löytyi eri nimellä useammastakin nettikaupasta. Ainakin kuvan perusteella ne näyttivät täysin samalta. Hintahaitari oli yli 100 euroa. Paketti toimitettiin suoraan kotiovelle muutamassa päivässä. Lipaston päälle pääsi mieheltäni joululahjaksi saamani kaunis Pentikin Nostalgia-lasipurkki, orkidea sekä ystäviltäni saamani ihana Willow Treen äiti-poika -patsas.


6 kommenttia:

 1. Toi näyttää samalta, kuin mikä Marjolla on.. muistaakseni sekin oli netistä. Kätevää kun ei tarvi erikseen järjestää kuljetusta! Toi orkidea on niin upee kanssa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo luulen, että on samanlainen. Ihailin sitä aina Marjon luona. :) Tulkaa katsomaan lipastoa ja orkideaa joskus livenä, kun täällä päin liikutte!

   Poista
 2. Kiva lipasto ja kiva blogi myös:) Eksyin minäkin tänne lueskelemaan...
  -Anna (se yksi lto Tampereelta)

  VastaaPoista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...