Talo Ahonlaidalla: Vihdoin ja viimein...

keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Vihdoin ja viimein...

...mekin saimme haettua kukkia ulos. Kauan siitä on puhuttu, mutta nyt vasta pääsimme sanoista tekoihin. Itseasiassa nyt minulla on ensimmäistä kertaa kotoa muuton jälkeen etu- ja takapiha pelkän kerrostaloparvekkeen sijaan, joten on paremmat mahdollisuudet kartuttaa puutarhurintaitoja. En siis ole vielä mikään viherpeukalo, mutta olisi mukava olla. 

Valkoinen ja vaaleanpunaisen eri sävyt ovat lempivärejäni sekä vaatteissa että sisustuksessa, joten arvata saattaa, että samat värit toistuvat myös meidän kukissa. Etupihalle ulko-oven viereen laitoin ihanaa vaaleanpunaista verbenaa koriamppeliin. Tykkään tosi paljon tuosta valkoisesta koukeroisesta seinäkoukusta. Talvella siinä roikkuu lyhty.Ostimme keväällä suuren vanhan padan huutokaupasta. Pata päätyi nyt takapihalle ja istutin siihen kukkia. Keskellä on pinkkejä pelargonioita ja reunoilla intiaaniminttua ja valkoista riippapetuniaa.


Nyt täytyy kiirehtiä jatkamaan pakkaamista, sillä lähdemme jo tänään juhannuksen viettoon. Voi sitä vaate- ja tavaramäärä, mikä meillä on aina mukana, kun lähdemme reissuun. Puolet vaatteista jää aina käyttämättä, mutta en kestä sitä tilannetta, että jotakin tarpeellista ei olekaan mukana, joten pakkaan aina varmuuden vuoksi ylimääräistä. Tässä olisi oppimisen paikka!

Tervetuloa uudet lukijat!

Oikein aurinkoista ja viihtyisää juhannusta sinulle!

2 kommenttia:

  1. Voi kun ihania kukkia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllähän noita katsellessa tulee aina iloiseksi, kun ovat niin kauniita :)

      Poista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...