Talo Ahonlaidalla: Ommeltuja ja virkattuja tuttinauhoja

torstai 6. marraskuuta 2014

Ommeltuja ja virkattuja tuttinauhoja

Alkusyksystä innostuin jälleen tehtailemaan tuttinauhoja. Aiemmin virkkaamani tuttinauhat kävivät kivasti kaupaksi ja nyt ajattelin tehdä vähän erilaisia versioita. Virkkasin kiinteistä silmukoista tuiki tavallisia tuttinauhoja ja ihastuttavista Tilda-kankaista ompelin kauniita kuviollisia tuttinauhoja. 

Tuttinauhatarvikkeet tilasin taasen Nappikauppa Punahilkasta (klik), tällä kertaa yhteistyön merkeissä. Jälleen todella ystävällinen ja nopea palvelu ja toimitus. :)

Jos vain saan aikaiseksi, niin laittelen tuttinauhoja blogin kautta myyntiin jossakin vaiheessa!*Postaus on tehty yhteistyössä Nappikauppa Punahilkan kanssa*


8 kommenttia:

 1. Ihania, ja virkatut varsinkin :) Pitäisköhän itsekin...en vaan vielä tiedä kenelle, mutta kun on niin kivan näköisiä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mira! Nämä on kyllä niin ihania, että tekee mieli tehdä lisää ja lisää, vaikka ei meilläkään tyttö enää tuttinauhoja tarvitse :)

   Poista
 2. Kivoja. Minä hankin noita nipsuja mutta ketjut on jäänyt tekemättä kun poitsu ei huolinutkaan tuttia.. Mutta ainahan niitä lahjaksi voisi tehdä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Raisa! Nämä ovat tosi kivoja lahjoja uusille tulokkaille :)

   Poista
 3. upeita! sekä virkatut etta ommellut!

  VastaaPoista
 4. Hei, jos alakuvan virkatuista tulee myyntiin harmaa ja sininen, voisinko ostaa? t. Inkeri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Inkeri! Toki voi ostaa! Laittelen tuonne yläpalkkiin varmaan jonkinlaisen "myytävänä"-osion, kunhan vain ehdin :)

   Poista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...