Talo Ahonlaidalla: Talvisia kuvia

keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Talvisia kuvia

Löysin kamerasta miehen ottamia kuvia lapsista ja meidän kodista kauniina aurinkoisena pakkaspäivänä. Tännekin saatiin viimein lunta! Vaikka oikeastaan toivoin jo viimeistenkin lumien sulavan pois ja kevän jo tulevan, niin olin kyllä iloinen lumesta. Oli nimittäin niin mukava ulkoilla lasten kanssa, kun sai reippaasti kolata lunta koko ulkoilun ajan parina päivänä. Minä olen niin huono lähtemään lenkille tai muuten urheilemaan, että tällainen hyötyliikunta on ihan paras vaihtoehto. Hiki tulee aivan huomaamatta. Lapsillakin riittää kovasti touhua ja tekemistä lumen kanssa.
Pojan uusi rattikelkka on ollut kovassa käytössä ja poika ja tyttö ovat myös hiihdelleet taloa ympäri muutamaan otteeseen. Ladulle emme ole vielä tänä talvena päässeet, mutta suunnitelmissa olisi tämäkin pian toteuttaa.

Täällä päin vietetään nyt talvilomaa, mutta miehen loma on vasta ensi viikolla. Miehen aiemmat talvilomat ovat menneet rakentaessa, joten nyt olisi tarkoitus oikeasti lomailla ja viettää aikaa perheen kanssa. Rakennushommiahan meillä riittäisi, mutta täällä kun eivät työt tekemällä lopu, niin mitään hirveätä kiirusta ei ole.


Aurinkoista lomaa kaikille hiihtolomalaisille!

3 kommenttia:

  1. Kauniita talvisia kuvia. Meillä taas on melkein lumet menneet, sohjolunta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuija! Täälläkin oli jo välillä kuvien oton jälkeen vähän loskaa, mutta nyt taas kaunis lumipeite. :)

      Poista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...