Talo Ahonlaidalla: Kesäkuun ensimmäinen

perjantai 1. kesäkuuta 2018

Kesäkuun ensimmäinen

Täällä on viikon loma vietetty ja kesäkuu tehdään taas töitä ennen oikeaa kesälomaa. Eskarilaisen kauan odotettu kesäloma alkoi tänään. Hän on tykännyt eskarista kovasti, mutta aamuherätykset ovat olleet yhtä tuskaa varhaisesta nukkumaanmenosta huolimatta. Nyt hän saa onneksi nukkua koko kesän ihan rauhassa ilman kiirettä herätä.

Olen iloinnut siitä, että saimme tänä kesänä yhden kauniin violetin syreeninkukan, joka tuoksuu huumaavalta, kun tarpeeksi läheltä nuuhkii.

 

Ihastuttavat keltapäivänliljat aukesivat myös eilen.Nautin niin paljon, kun pihalta löytyy ihania kukkia poimittavaksi sisälle maljakkoon. Lemmikkien lisäksi syreenien juurella kasvaa kauniita tummemman sinisiä nurmitädykkeitä, joista tein pienen kimpun kirpparilta löytämääni kermakkoon. Ojan varretkin alkavat jo täyttyä kesäkukista, joten sieltäkin saa pian poimittua kaunistusta maljakkoon. Loppuun vielä hauska kuva, jonka otimme muutama viikko sitten Törnävän kartanon mailla. Tämän kuvan vitsi on siinä, että vähän samanlainen kuva on otettu kolme vuotta sitten pikkuveljen ollessa parin kuukauden ikäinen. Silloin meillä tosin oli oikein kameran jalusta mukana ja olimme vartavasten hienoja potretteja ottamassa, ja nyt taas napattiin nopsasti pari kuvaa ohimennen. Kyllä meillä oli naurussa pitelemistä, kun muistelimme kolmen vuoden takaista samalla penkillä otettua kuvaa ja pikkuveli kapusi käskemättä samalla tavalla isompien syliin makaamaan. <3


Tässäpä vielä se alkuperäinen kuva. Kolme vuotta on kulunut tosi nopeasti. :)Toivottavasti lämpöä ja auringonpaistetta riittää vielä kesäkuullekin!


IHANAA KESÄKUUTA SINULLE!


10 kommenttia:

 1. Eskarilaiselle mitä parhainta kesälomaa! Liljat ovat suosikkejani, rakastan niitä. Ne ovat niin herkkiä ja kauniita kukkasia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Liljat ovat ihania! Vielä odotellaan varjoliljan ja rusopäiväliljan kukkimista. :)

   Poista
 2. Suloiset kuvat.
  Hyvää kesäkuuta myös sinulle.

  VastaaPoista
 3. Meillä alkoi myös eskarilaisen loma eilen. Kivat tuollaiset kuvat jotka otettu samassa paikassa ja vuosia välissä. Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hilu! Kyllä tuosta noista kuvista näkee niin hyvin, miten paljon lapset ovat kasvaneet kolmessa vuodessa. Ihan haikeaksi vetää!

   Poista
 4. On varmasti ihana tunne, kun omalle pihalle istutetut puut, pensaat ja kukkaset alkavat ilahduttaa kukkaloistollaan! 😙

  Ihanat nuo kuvat lapsista! Kuvista, jos mistä, näkee ajan kulumisen niin selkeästi ja kyllähän sitä itsekin vanhenee siinä rinnalla, vaikka mieli tuntuukin nuorelta 😉

  Kesäkuun kauneutta sinne teille! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaaru! <3 Kyllä lasten kasvu näkyy kuvista niin hyvin. :)

   Poista
 5. Kuvista sitä huomaa kuinka nopsaan lapset kasvavat.
  Ihana kukkakimppu pöydällä.
  Mullakin alkaa lilja olla kukassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija! Kuvista tosiaan huomaa lasten kansvun niin selvästi! Meillä on tuota samaa liljaa kahdessa paikassa ja toinen, vähän savisemmassa maassa oleva liljapenkki kukkii vasta hetken päästä.

   Poista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...