Talo Ahonlaidalla: Joulukuvia

perjantai 28. joulukuuta 2018

Joulukuvia

Joulu tuli ja meni, mutta joulukoristeet saavat olla vielä jonkin aikaa kaunistamassa kotia. Meillä ei ole mitään kiirettä päästä eroon tästä ihanasta joulutunnelmasta ihan vielä.
  Miehen äiti oli meillä joulua viettämässä. Meillä kävi oikein joulupukkikin, kun lapset niin toivoivat, ettei pukki aina vain jättäisi lahjasäkkiä porraspieleen, vaan tulisi kerrankin sisälle asti. Olihan se mukava, kun pukki tuli tupaan saakka jakamaan lahjat.


 
Joulukuusi on niin upea joulutunnelman tuoja. Meillä kuusessa on aina ollut paljon itsetehtyjä koristeita ja niin tänäkin vuonna. Äitini teki upeita vanhantyylisiä karkkeja, joissa on enkelikiiltokuvat koristeina. Itse tein muutama vuosi sitten vanhoista kirjansivuista enkelikoristeita. Lisäksi kuusessa on piparisydämiä sekä kaupan punaisia joulupalloja.  Tapaninpäivänä menimme vanhempieni luokse. Pääsimme luistelemaan ja nauttimaan läheisten seurasta. Leffat, lukeminen ja palapelien teko ovat ihan parasta joululomatekemistä!OIKEIN MUKAVIA VUODEN VIIMEISIÄ PÄIVIÄ!

10 kommenttia:

 1. Tunnelmallisia joulukuvia teidän kauniista kodista! <3

  VastaaPoista
 2. Ihana tunnelma, hyvää uuden vuoden odotusta!

  VastaaPoista
 3. Kaunista! ❤ Mukavaa vuodenvaihdetta ja onnea uudelle vuodelle! :)

  VastaaPoista
 4. Tuo hirsitupa tuo ihan oman tunnelmansa jouluun. <3 Palapelikouukssa ollaan täälläkin, kaksi kasattu ja pakko saada lisää, vaikka arki jo alkoi tapanina töissä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina! Palapeleja on ihana tehdä yhdessä! <3

   Poista
 5. Niin kaunista ja tunnelmallista! Hyvää uutta vuotta Ahonlaidalle!

  VastaaPoista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...