Talo Ahonlaidalla: Lomatunnelmia

sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Lomatunnelmia

Mummuloissa ovat edelleen päivämme kuluneet. Miehen kanssa on saunottu ja uitu joka ilta. On käyty kotiseutumuseoissa ja Wanahan ajan päivillä, nähty sukulaisia ja ystäviä sekä suunniteltu rakentamiseen liittyviä asioita. Harmittaa vain todella paljon nämä säät. Lähinnä sen takia, että poikaa ei ole oikein viitsinyt päästää järveen uimaan, ettei aivan palellu. Olisi niin mukava suoda pojalle se ilo, että pääsisi järveen vähän polskimaan ja lotraamaan. Toki elokuussa voi vielä tulla helteitä ja järvivesi voi lämmetä. En ole vielä toivoani menettänyt sen suhteen.

Meillä oli miehen kanssa tarkoituksena jättää poika mummulaan hoitoon ja käydä kahdestaan Tampereen asuntomessuilla ja viettää vielä yö hotellissa. Vähän parisuhteen hoitoa välillä. Aloimme kuitenkin tarkemmin katsastamaan messujen tarjontaa ja totesimme, ettei sieltä taida löytyä yhden yhtäkään perinteisemmän näköistä puutaloa ja lähes kaikki talot on sisustettu aika moderniin tyyliin. Miehellä on vielä ensi viikko lomaa, joten ei se nyt aivan kirkossa ole kuulutettu, ettemme messuille vielä lähtisi, mutta luultavasti jäävät nyt väliin. Se on kyllä harmi, sillä asuntomessut ovat olleet ensimmäisestä seurustelukesästämme lähtien joka kesäinen perinne.Kaikenlaisia antiikkiliikkeitä ja kesä- ja pihakirppiksiä olemme kierrelleet aina, kun sellaisia on matkan varrelle sattunut. Löysin muun muassa kauniit kukalliset kahvikupit, "hopealautasen" ja lasipurkin. Mukava tehdä edullisia löytöjä. Olen itse asiassa tosi uusi kaikessa kirppistelyssä. Itselleni en osaa ostaa vaatteita käytettynä, mutta pojalle olen muutaman vaatteen ja joitakin leluja ostanut. Samoin koriste-esineitä ja huonekaluja on löytynyt. Tällä hetkellä kiinnostaisivat kaikki valkoiset pitsiset liinavaatteet ja peitot.

Mukavaa tulevaa viikkoa!


2 kommenttia:

  1. Moi! Missä vaiheessa menette taloprojektissanne? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Taloa puretaan edelleen. Nyt lomalla aika hitaasti, mutta varmasti :) Projektiin on tulossa aika isojakin muutoksia, joista kerron täällä varmaan lähiviikkoina.

      Poista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...