Talo Ahonlaidalla: Ihana arki

tiistai 31. heinäkuuta 2012

Ihana arki

 Tulihan niitä hellepäiviä lopulta ja poikakin pääsi nauttimaan kunnolla vesileikeistä. Hauskaa oli, kun isi otti kainaloista kiinni ja kastoi järveen.  Paras leikki oli kuitenkin kastelukannun heitteleminen veteen.

 


Miehen loma loppui ja palasimme eilen illalla kotiin. Koti on aina koti, vaikka reissussakin on mukava olla. Arjen rutiinit eivät tahdo lomalla säilyä, ja nyt kotona on kiva taas palata tuttuun ja turvalliseen päivärytmiin. On jopa ihana pestä pyykkiä, laittaa ruokaa ja hoitaa kotia, kun on ollut monta viikkoa toisten nurkissa lähes toimettomana. Ja parasta on saada kaikki vaatteet takaisin omilla paikoilleen pois matkalaukuista. 
 
 
 


Varasin jo alkukesästä elokuulle kirpparipöydän ja nyt olisi vaatteiden lajittelu ja hinnoittelu edessä.  Ihana päästä eroon kaikesta tarpeettomasta roinasta. Mikä määrä sitä onkaan taas kertynyt. Vaikka täynnä ne kaapit ovat tämän lajittelunkin jälkeen. Säilytystilaa on auttamattomasti liian vähän. Kaapit olisi niin paljon helpompi pitää järjestyksessä, kun tilaa olisi riittävästi. Tulevaan taloomme sitä on onneksi tulossa reilusti enemmän. Rakennusprojektin etenemisestä onkin tulossa lähiaikoina postausta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...