Talo Ahonlaidalla: Serkkutyttö

keskiviikko 29. elokuuta 2012

Serkkutyttö

Heti aluksi muistutus! Vielä on pari päivää aikaa osallistua arvontaan! :)

Pojalle syntyi pari viikkoa sitten ensimmäinen serkku, pieni tyttö. Olimme viikonloppuna katsomassa tätä miehen veljen ja hänen vaimonsa suloista vauvaa. Tyttö nukkui lähes koko vierailumme ajan. Lopussa pikkuneiti alkoi vähän raotella silmiään ja ehdimme onneksi näkemään hänet hereilläkin. Ei sitä meinaa muistaa, että vastasyntyneet ovat noin kovin pieniä. Poikakin taisi aluksi luulla vauvaa nukeksi, mutta kävi hän sitten uutta ystäväänsä vähän silittelemässä ja totesi, että "vauva". Vuoden päästä serkkutytöstä on varmasti jo kovasti leikkiseuraa.

Samalla reissulla kävimme miehen kanssa pitkästä aikaa elokuvissa ja kaupungilla iltapalalla. Poika oli sen aikaa siskojeni hoivissa. Mukavasti oli ilta mennyt tätien kanssa, vaikka nykyään näemme vähän harvemmin pitkän välimatkan takia. Pojasta on kasvanut kyllä tosi reipas tapaus!Viime viikolla virkkasin pojalle vaaleansinisestä ontelokuteesta lelukorin Kauhavan kangasaitan ohjeella. Nyt on pehmoleluille oma paikkansa. Noita koreja on kyllä tosi näppärä virkata, vaikka niska menee kyllä aivan jumiin. Mutta mitä pienistä! ;) Koreja voisi tehdä useamman eri kokoisen eri tarkoitukseen. Harmi vain, että tiedän täältä päin vain yhden kudetta myyvän liikkeen ja siellä se ei todellakaan ole kovin edullista. Tulee tuommoiselle isommalle korille aika paljon hintaa. 

Mies lähti tänään työmatkalle ja me pojan kanssa suuntaamme huomenissa mummun ja papan täysihoitolaan. Mies tulee sinne myös viikonlopun viettoon reissunsa jälkeen. 

Oikein ihanaa viikonloppua myös sinulle!

2 kommenttia:

  1. Voi mitä näppäryyttä! Nämä virkkauskorit on niin kivoja :) Sinulle on tunnustus blogissani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nuo korit ovat kyllä käteviä :) Täytyypäs käydä katsomassa :)

      Poista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...