Talo Ahonlaidalla: Makuuhuone

torstai 2. elokuuta 2012

Makuuhuone

On jo elokuu! Kylläpä aika rientää. Laitanpas taas välillä tänne vähän sisustuskuvia, tällä kertaa makuuhuoneestamme. Ripustin tässä kesällä äitini aikoinaan tekemät lakanat verhoiksi ja mielestäni ne sopivat aivan passelisti. Verhoissa on kauniit pitsivirkkaukset ja kirjailut.

 

 Meidän parisänkyyn olisi mukava saada jonkinlainen vanhan tyylinen pääty. Jotakin olen jo suunnitellutkin, mutta saa nähdä, milloin pääsen ajatuksista tekoihin. Sängynpeitto saisi olla paljon pitsisempi ja röyhelöisempi. Pienen romanttisen säväyksen tuo löytämäni virkattu peitto sekä äitini tekemät pitsityynynliinat. Yöpöydillä olevat jalkalamput ovat olleet paikoillaan vasta muutaman viikon. Lampunvarjostimet löysin syksyllä ja jalat pitkän etsinnän tuloksena kesän alennusmyynneistä. Tykkään!

 
Antiikkiliikkeestä ostettu kehto jää luultavasti puun väriseksi. Aiemmin ajattelin maalata sen valkoiseksi, mutta pikku hiljaa olen tykästynyt tuohon puun väriin. Jotenkin se täytyisi kuitenkin käsitellä, koska nyt siitä saattaa jäädä tikkuja sormiin. Kehtoon kun vielä saisi pienen käärön tuhisemaan, niin ai että! 


Muuten en sinistä käytä sisustuksessa, mutta pojan jutuissa vaaleansininen on kiva. Pojalle virkkaamaani päiväpeittoa olen täällä kuvannut ennenkin. Pojan vauva-aikana hoitopöydän virkaa toimitti aikoinaan ostettu valkoinen lipasto. Ei miellytä enää silmää, mutta on tehnyt hyvin tehtävänsä. Pojan vaatteita säilytän edelleen lipaston laatikoissa. Pentikin pupun löysin alennusmyynneistä. 

 

Elokuu tuokoon tullessaan ihania aurinkoisia päiviä ja 
tunnelmallisia pimeneviä iltoja!

8 kommenttia:

 1. "Sängynpeitto saisi olla paljon pitsisempi ja röyhelöisempi." Hihhii, en millään meinaa tottua ajatukseen, että sulla on nyt ihan uusi tyyli kuin joitakin vuosia sitten! Silloin minimalismi ja mahdollisimman yksinkertainen design oli valttia, muistanhan oikein? Hassua ja hauskaa, että voi noin totaalisesti oma tyyli ja tykkääminen muuttua!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, oikein muistat! :D Kaikki meidän epäsopivat huonekalut on juuri noilta ajoilta, kun suosin pelkistettyä tyyliä. Niistä kun pääsisi eroon. Toivottavasti tämän hetkinen tyyli säilyisi kauan. Enpä ainakaan osaa kuvitella, että tähän ihan heti kyllästyisin. :)

   Poista
 2. Kaunis kehto sielä! Piti tulla lurkkaamaan, onko täälä kuulumisia talosta =) hyvää loppukesän jatkoa teille!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Miia, samoin teille! Laittelen talokuulumisia varmaan pikapuoliin :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis todellakin tuo kehto! :) Mukavaa alkuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kehto on kyllä ihana! Teille myös :)

   Poista
  2. Tulin heti vastavierailulle blogiisi ja ihanaltahan täälläkin näyttää. Täytyy varmaan odottaa iltaa, että saa lapsen nukkuun ja ehtii kunnolla keskittymään.

   Poista
  3. Kiitos Molly ja kiva, kun tulit! :)

   Poista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...