Talo Ahonlaidalla: Pussukoita

tiistai 8. syyskuuta 2015

Pussukoita

Olimme tänään aamupäivällä seurakunnan perhekerhossa ja heti sen jälkeen siskoni tuli meille vierailulle. Isommat lapset rymysivät ensin kerhossa ja sen jälkeen siskoni kanssa aivan väsyksiin asti. Päiväunetkin jäivät tytöltä väliin, joten vein lapset ajoissa nukkumaan. Tyttö nukahtikin kesken iltasadun jo seitsemältä. Säästyinpähän yhdeltä vähintään tunnin mittaiselta nukutussessiolta. :)
 
Minulla on kännykän muistiossa jos jonkinlaisia listoja. Yksi niistä on käsityölista, johon olen kirjoitellut muistiin käsitöitä, jotka haluaisin tehdä lähitulevaisuudessa. Listassa on jo pitkään ollut ylhäällä "pussukat", mutta niiden ompeleminen on aina vain jäänyt ja jäänyt, vaikka kaikki tarvikkeetkin ovat olleet kaapissa odottamassa. Yhtenä päivänä sain kuin sainkin otettua ompelukoneen esiin ja tein muutaman pussukan. Helpon ja hyvän ohjeen löysin täältä. Selkeän ohjeen avulla oli mukava ommella. Näitä teen varmasti vielä monta lisää!  
 Kukalliset kankaat ovat Tildaa, kuinkas muutenkaan. Olen kyllä edelleen aivan ihastunut noihin Tilda-kuoseihin. Olen hamstrannut paikallisesta putiikista pieniä Tilda-kangaspaloja ja ne ovat juuri sopivia tällaisiin pienehköihin ompelutöihin. Ompelin pussukoihin yksivärisen vuorikankaan ja kankaiden väliin laitoin vielä tukikankaan. Kauniin värisiä vetoketjuja sekä tukikankaan olen tilannut Nappikauppa Punahilkasta.
Pienempi kukallinen pussukka oli harjoitusversio, ja tyttö sai sen. Poika valitsi omaan pussukkaansa raidallisen kankaan. Näihin lapset voivat pakata vaikka hammasharjat- ja tahnat yökylään mennessä. Tytön pussukkaan voi sujauttaa lisäksi hiusharjan sekä pampulat ja pinnit reissuun lähtiessä. Omani pääsi meikkilaukun virkaan. :)


*Yhteistyössä Nappikauppa Punahilkan kanssa* 


8 kommenttia:

 1. Ihania pussukoita ihanista kuoseista. Näitä mullakin on tarkoitus jossain vaiheessa kokeilla, on niin kivoja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla! Ovat kyllä nättejä ja myös tuiki tarpeellisia :)

   Poista
 2. Niin suloisia pussukoita ja niiden kuosit on aivan ihania! :)

  VastaaPoista
 3. Mukavan näköinen malli tuossa. Tukikangasta en oo ikinä käyttänyt, ehkä sekään ei ole sen vaikeampaa kuin liivatteen käytön oppiminenkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kiva malli! Väittäisin, että tukikankaan käyttö on vielä helpompaa, kuin liivatteen :D

   Poista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...