Talo Ahonlaidalla: Lumitöissä

perjantai 29. tammikuuta 2016

Lumitöissä

Pari viikkoa sitten olimme talolla lumitöissä ja lumen innoittamana otin talosta hieman ulkokuvia. Yksi kuvista päätyi blogini banneriin. Edellinen banneri taisikin olla pari vuotta vanha, joten oli jo aikakin vaihtaa se uudempaan. Mies otti myös muutaman kuvan minusta lumitöissä. Harmaita hiuksia voisi varmasti hyvinkin tällaiselle kolmenkympin ylittäneelle syntyä, varsinkin tässä elämäntilanteessa, mutta onneksi kuvan harmaat hiukset johtuvat vain 25 asteen pakkasesta, joka kuvaushetkellä vallitsi! ;) Minulla on päälläni kutomani palmikkoneulepipo sekä palmikkoneuletuubihuivi, joista tekemäni postaukset ovatkin olleet näinä talvikuukausina hyvin suosittuja.Tänään olimme myös aamusta lumitöissä, mutta paljon leudommassa säässä ja ihan tässä nykyisessä kotipihassa. Itselle nuo ulkoilut ovat nyt paljon mukavampia, kuin voi lasten leikkiessä olla työntouhussa pihaa kolaten, eikä tarvitse vain seistä tumput suorina. Kun ottaa homman urheilun kannalta, niin ei haittaa, vaikka lunta sataa taas seuraavana yönä saman verran lisää. Pikkuveli nukkui vaunuissa ja isommat kolasivat, laskivat mäkeä lumikasoissa ja tekivät lumienkeleitä. 


Talolla onkin kohta aika maalata ensimmäisiä pintoja. Kodinhoitohuoneen katto ja seinät taitavat olla ensimmäisenä vuorossa.  


Rentouttavaa viikonloppua! 

 

8 kommenttia:

 1. Täällä ei juuri tänä talvena ole lumitöitä tarvinnut tehdä. Yhden käden sormilla voi laskea tämän talven lumityöt.. Nyt on vesisade vienyt jo loputkin lumet.. Kyllä valkoinen maa olisi niin paljon kauniimpi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on vielä lunta, mutta tiet ja piha ovat jäässä kuin luistinrata. Eilen vielä sai kolata aamulla ja rivitalossa on se hyvä puoli, että kun oman oven ja autokatoksen luota loppuu kolattava, niin voi jatkaa naapurin puolelle, eikä kukaan varmasti pane pahakseen. :D No, tänään kun ei ollut enää kolattavaa, niin innostuin vetämään lapsia juosten pulkalla pitkin pihaa ja laskemaan itsekin pulkalla. Hyvää liikuntaa nekin :)

   Poista
 2. Ihania kuvia ja reippaita olette olleet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina! Pakko yrittää edes vähän välillä reippailla! :)

   Poista
 3. Kauniilta näyttää teidän talo! Jännittävää varmasti, kun pian saa alkaa maalaamaan!
  Lumityöt on mun lempijuttu näin talvella, muuten kun ei juuri tarkene, jos ei jotain touhuile!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Lumitöitä tehdessä ei tosiaan tarvitse palella :)

   Poista
 4. Siis kylläpä vain on upea talo - sait juuri uuden seuraajan :) ❤️

  VastaaPoista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...