Talo Ahonlaidalla: Isänpäivänä

sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Isänpäivänä

Täällä on vietetty Isänpäivää rennoissa ja rauhallisissa tunnelmissa kotosalla. On ulkoiltu, luettu kirjoja ja katsottu dvd:ltä vanhoja Peppi Pitkätossu -jaksoja. Mies sai valita päivän menun, joten söimme herkullista grillikylkeä lisukkeineen.Jälkiruuaksi saimme makoisaa lakkakakkua. Leivoin tavallisen kääretorttupohjan, jonka päälle levitin kermavaahtoa, lakkoja ja toffeeksi keitettyä kondensoitua maitoa. Keitin maitotiivistettä hieman liiankin kauan, ja siitä tuli niin tönkköä, ettei se edes levittynyt kunolla. Kakussa on siis siellä täällä kunnon makeita yllätyskönttejä. :D Leikkasin pohjan pituussuunnassa kolmeen yhtä suureen osaan. Tämän jälkeen pyöritin ensimmäisen kakkusoiron kääretortuksi ja toiset soirot tiiviisti sen ympärille. Levitin muhkean kakun päälle vielä runsaasti kermavaahtoa, joka on miehen herkkua. Kakun koristelin lakoilla ja toffeella. Nopea ja helppo kakku, mutta täytyy sanoa, että tuo lakan ja keitetyn kondensoidun maidon sekä kerman yhdistelmä on kyllä todella herkku!

 
Ensi kerralla voisi olla luvassa jo jotakin joulujuttuja!


Oikein mukavaa Isänpäivän iltaa! :)


2 kommenttia:

  1. Olen aivan ihastuksissani seuraillut blogiasi kesäsätä saakka. Löysin tänne sattumalta, ja blogisi on nykyisin ehdottomasti yksi suosikeistani. Teillä on tavattoman kaunis, vanhaa kunnioittaen rakennettu talo! Aivan unelma! :) Lisäksi itsekin perheellisenä, seuraan mielelläni tavallista perhearkea sisustelun ja rakentelun lomassa. Innolla odottelen aina uusia päivityksiä! :) -Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Hanna! Kiva kuulla, että blogiani on mukava seurata! Tällaiset viestit lämmittävät aina kovasti mieltä. :)

      Poista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...