Talo Ahonlaidalla: Jo kukkii

keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Jo kukkii

Noin kuukausi sitten mummulasta siirretyt tillipionit ovat viimein kukassa. Välillä on satanut niin kovasti, että kukkien varret ovat olleet aivan kallellaan, mutta sieltä ne ovat aina nousseet taas pystyyn ja kukkivat nyt niin kauniina. Ihanaa nähdä kukkaloistoa omassa uudessa puutarhassa!
Tillipionit siirsimme tosiaan viisi vuotta sitten purkamamme vanhan pohjalaistalon edustalta turvaan ja ne ovat olleet miehen vanhempien pihassa evakossa ennen meidän tontille siirtymistä.
  Tytön ja pojan kerho jää tänään kesätauolle. Tyttö jatkaa samassa kerhossa taas syksyllä, mutta poika siirtyykin syksyllä jo eskariin. Kerhotädeille virkkasin Bambu-langasta tiskiliinat kiitokseksi kerhovuodesta. Lapset piirsivät kortteihin perhosen ja kukan. Oikeastaan minä määräsin heitä piirtämään ne, koska jos olisin antanut heille vapaat kädet, niin tyttö olisi piirtänyt prinsessan (ja ehkä myös kukkia) ja poika auton, lohikäärmeen tai avaruusraketin. :D Tyttö on seurannut pojan piirustuksia ja opetellut sen mukaan piirtämään kukan ja perhosen. Hauskaa, miten nytkin kuvat ovat ihan samanlaiset (perhosen toista tuntosarvea myöten), mutta tytön versioissa on vain enemmän väriä.  Seinäjoen seudulla asuville tai täällä lomaa viettäville tiedoksi, että Seinäjoen Ykkösbasaari-kirpputori järjestää tämän viikon lauantaina 17.6. klo 10-18 peräkonttikirppiksen. Itsekin menisin varmasti kimpsuineni ja kampsuineni tuonne, kun taas on kertynyt monta kassillista ylimääräistä tavaraa ja vaatetta, mutta meillä on viikonlopuksi muita suunnitelmia. Tänään on viimeinen ilmoittautusmispäivä, jos haluat mennä autoinesi myymään tarpeetonta tavaraa. Kannattaa ihmeessä poiketa tekemään hyviä löytöjä!Auringonpaistetta päiviisi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...