Talo Ahonlaidalla: Havukranssi ja arvonnan voittaja

torstai 14. joulukuuta 2017

Havukranssi ja arvonnan voittaja

No nyt saatiin meillekin edes vähän lunta! Olen odottanut lunta jo pitkään, mutta varsinkin viimeisen viikon ajan. Reilu viikko sitten väkersin elämäni ensimmäisen havukranssin, joka laitettiin meidän ulko-oveen, ja enhän minä sitä ole voinut kuvata, kun maa on ollut aivan paljaana. Lumiseen maisemaan kranssi sopii paljon paremmin, niin kuin myös metsästä haettu iso kuusi jouluvaloineen.
Kranssia väkersin puolitoista tuntia ja olin lopulta tyytyväinen aikaansaannokseeni. Tuuli ja tuiverrus on tosin saanut sen jo vähän harottamaan, mutta eiköhän se kasassa pysy. En halunnut kranssiin mitään ylimääräisiä rusetteja tai koristuksia. Minusta se sopii meidän oveen parhaiten tuollaisena pelkistettynä.
Virkattu heijastin on nyt arvottu tyttösen avustuksella. Kiitos kaikille osallistujille! Kauniit kommenttinne lämmittivät mieltä <3

Arpaonni suosi tällä kertaa nimimerkkiä LAURIINA! Hän osallistui arvontaan kommentilla: "Harvinaisen kauniita! Minäkin mukana." Paljon onnea Lauriina! Laitathan minulle pian yhteystietosi (taloahonlaidalla@gmail.com), niin saan heijastimen postiin. :) TUNNELMALLISTA LOPPUVIIKKOA!

20 kommenttia:

 1. Kaunis tämä sinunkin kranssi ❤ Minä tykkään just pelkistetyistä kuusenhavukransseista ja sellainen meilläkin on ollut ovessa monena vuonna. Nyt kokeilin sitten vähän jotakin muuta 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eerika! Eiköhän tästä havukranssin teosta tule perinne, niin kauniilta se näyttää ovessa :)

   Poista
 2. Ihan satumaisen kaunis koti teillä, myös ulkopuolelta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju! Tuo lumivaippa kyllä kaunistaa taloa vielä entisestään. :)

   Poista
 3. Ihan mielettömän kaunista teillä :) Upea talo!

  VastaaPoista
 4. Voi miten kauniilta teidän koti näyttääkään talvisessa maisemassa! Ja upean kranssin olet tehnyt!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Tuli kyllä ihan eri ilme talollekin, kun saatiin edes pieni kerros lunta. Tänään on onneksi satanut lunta taas lisää. :)

   Poista
 5. Kaunista on, ulkona ja sisällä. Erityisesti silmääni lämmitti porrashavut! Niitä ei enää kauheasti näe, omaan jouluuni ne ovat kuuluneet aina. Ja usein tuon ekat havut porraspieleemme jo myöhäissyksyllä, kun täytän viimeisiä ulkoruukkuja. Ei mikään tuoksu niin ihanasti lapsuudelta kuin porrashaot, kuten täälläpäin sanotaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Keekis! Minusta porrashavut sopivat tai paremminkin kuuluvat tähän meidän talon talvi-ilmeeseen! Niissä on oma tunnelmansa. :)

   Poista
 6. Meillä lunta on tullut jo vähän liikaakin, mutta olen todella iloinen näistä maisemista... joulutunnelma tuplaantuu vähintäänkin. Olen samoilla linjoilla, pelkistetty on minunkin makuuni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen ihmeissäni seuraillut toisten blogeja ja lumimäärää, mitä kuvissa näkyy! Kyllä lumi tuo rutkasti lisää joulutunnelmaa ja valoa. :)

   Poista
 7. On teillä niin kaunis koti! Ja totta on, ettei tuo kranssi tarvitse mitään jouluista ympärilleen, kun se on sitä jo valmiiksi.
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Voi.... Miten kaunis kotinne onkaan!
  Mielikuvitukseni lähtee liitelemään.... Haaveilen isosta suvusta ja joulunvietosta juuri noin kauniissa tuvassa!

  VastaaPoista
 9. Kiitos SatuSanna! Kyllä täällä on ilo asustella ja viettää joulua! :)

  VastaaPoista
 10. Ei uskois että on sun eka kranssi, hieno.
  Kaunis kuusi valoineen, kyllä toi vähänkin lumi tekee maiseman niin kauniiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija! Kun aloin kranssia väkertää, niin päätin, että siitä on tultava tarpeeksi hyvä, että kehtaan sen oveen laittaa. :)

   Poista
 11. Ihana kranssi ja porrashavut myös laitettuna. Tuli ajatus myös itse, että pitäisikö käydä vähän havuja hakemassa. Kiva blogi ja sattumalta löysin, mutta tulen uudestaan. Mukavaa joulunaikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hilu! Kiva, kun löysit tänne! Porrashavut ovat niin tunnelmalliset, että niitä täytyi laittaa. :)

   Poista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...