Talo Ahonlaidalla: Jouluaattona

torstai 28. joulukuuta 2017

Jouluaattona

Saimme viettää ihanan jouluaaton oman perheen kesken. Aattoomme kuului joulurauhan julistus, jouluevankeliumin lukeminen sekä riisipuuron ja sopan syöminen. Perinteisen jouluaterian jälkeen otimme muutamia perhekuvia, ja sitten olikin pukki jo tuonut lahjasäkin kuistin ovelle. Eskarilainen olisi kovasti toivonut, että joulupukki tulisi sisälle asti, mutta eipä hän kiireiltään ehtinyt. Pikkuveli sen sijaan meni pöydän alle piiloon kun vain kuuli puhuttavankin pukista ja oli helpottunut, kun välttyi kohtaamasta tuota pelottavaa hahmoa.
Aaton jälkeen olemme ehtineet vierailla ja yöpyä molemmissa mummuloissa ja viettää aikaa lähisuvun kanssa. Nyt on aika olla taas kotona. On ihana nauttia vielä rauhassa kodin joulutunnelmasta;  kuunnella joulumusiikkia, polttaa kynttilöitä ja olla oman rakkaan perheen kanssa. 

Täällä Ahonlaidalla taidetaan tunnelmoida joulua ainakin vuoden loppuun saakka. Joulukuustakaan ei ole mikään kiire viedä pois, niin ihana sitä on katsella ja ihastella yhdessä lasten kanssa.


ILOA LOPPUVUOTEESI!

6 kommenttia:

 1. Tuossa tuvassa kelpaa tunnelmoida! Niin kaunista ja niin suomalaista.
  Sukkasi ovat muuten nyt esillä blogissani...
  Hyvää loppuvuotta ja uutta alkavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piipe! Kyllä täällä on nautittu joulusta! :)

   Poista
 2. Niin kaunista teillä kotona! Meillä kuusi ja koristeet saavat olla loppiaiseen saakka,jos kuusi ei varista liikaa neulasia tai se ei kaadu, kuten joulupäivänä! Rentoa ja rauhallista loppuvuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä mies pitäisi kuusta varmaan pääsiäiseen saakka, jos voisi. Itse kyllästyn yleensä vähän aikaisemmin. :)

   Poista
 3. Kaunis joulukuusi! Meillä pikkumies tykkäsi niin läträtä kuusenjalan vedellä ja onnistui kerran kaatamaankin kuusen että meillä kuusi sai jo lähtöpassit... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Raisa! Meillä lapset on ihme kyllä antaneet aina kuusen olla rauhassa. Mitä nyt tuo nuorimmainen meinaa aina napata kuusesta pipareita parempiin suihin. :)

   Poista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...