Oi, miten ihana aurinkoinen pakkaspäivä nyt onkaan! Nämä ne ovat talvisäitä parhaimmillaan! Ihastuimme niin kovasti viime viikonloppuna kaakeliuunissa hauduttamaamme ruokaan, että jatkoimme samalla linjalla. Tällä kertaa kaakeliuuniin pääsi possun paisti, josta hautui yli viidessätoista tunnissa mitä mehevin pulled pork. Perunamuusin ja ranskankerman kanssa syötynä liha oli niin hyvää, että olisi melkein voinut luulla olevansa hienossa ravintolassa. On tosi ihanaa, että ruoan haudutus onnistuu näin hyvin, vaikkei kotiimme saatukaan mahtumaan oikeaa leivinuunia.
Vaikka tavalliset Runebergin tortut ovatkin yksi lempiherkuistani, niin päädyin leipomaan viime vuoden tavoin Runebergin kääretortun. Olen nyt parin viikon ajan opetellut kohtuutta makean syömisessä ja muutenkin ruoka-annosten koossa ja määrässä, joten en halunnut pilata hyvää alkua leipomalla Runebergin torttuja, joita usein tulee leivottua ja syötyä vähän överimäärä. Kevyemmän kääretortun kun jakaa viidelle hengelle, niin annosmäärä on juuri sopiva. Tämä on todella herkullinen resepti ja se löytyy täältä.
Onko sinulla tapana leipoa Runebergin torttuja ja oletko jo kokeilut Runebergin kääretorttua? :)
ILOA PAKKASPÄIVIISI!
Onko sinulla tapana leipoa Runebergin torttuja ja oletko jo kokeilut Runebergin kääretorttua? :)
ILOA PAKKASPÄIVIISI!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Viestisi ilahduttaa!