Talo Ahonlaidalla: Viikonloppuhulinoita

maanantai 2. huhtikuuta 2012

Viikonloppuhulinoita

Mies täytti perjantaina pyöreitä ja kakkuhan se oli taas leivottava. Ja tämä mies kun on kyseessä, niin ei oikein ole muita vaihtoehtoja, kuin kermakakku. Mitä enemmän kermaa, sen tyytyväisempi mies on. :) Aika makoisa lakkakermakakku siitä tulikin: mehevä ja kerrankin sopivan kostea. Meillä ei mitään supermegajuhlia pidetty, miehen vanhemmat kävivät kakulla ja pojan uusia taitoja ihastelemassa. Lahjan paketoin pojan maalaamaan paperiin. Ei ollut kyllä ihan helppo homma saada 1-vuotiasta maalaamaan. Pensseli olisi mennyt mieluummin suuhun kuin paperille. No saatiinhan paperiinkin lopulta muutama väriläiskä.
Lauantaina haimme loput kuusi jugend-tuolia ja samalla reissulla vierailimme pitkäaikaisimman ystäväni ja hänen perheensä luona. Olemme olleet ystäviä ihan vauvasta lähtien ja kuin paita ja peppu ala- ja yläasteen ajan. Nykyään näemme aika harvoin, mutta aina on yhtä helppo jutella ja jatkaa siitä, mihin on edellisellä kerralla jääty. Kyllä oli taas mukava vaihtaa kuulumisia ja syödä ystäväni leipomia ihania herkkuja. Heillä on 2,5-vuotias poika, ja mukavastihan meidän pojat jo tutustuivat ja touhua riitti.

Sunnuntaina kävimme Pytinki-rakennusmessuilla kiertelemässä.  Useampi tunti siinä vierähti. Menimme messuille tarkoituksella pojan päiväunien aikaan. Taisi mennä kuitenkin ainakin tunti, ennen kuin poika nukahti rattaisiin, kun oli niin monenlaista mielenkiintoista katseltavaa. Jotakin edistystä saimme aikaan myös meidän talohankkeen suhteen. Teimme nimittäin messuilla varauksen yhdestä tontista! :) Johan sitä on useampi vuosi etsittykin.


4 kommenttia:

  1. Upee kakku! Kävis leipomosta ostetusta!

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! :) En yhtään tykkää tuosta kerman pursottamisesta ja nytkin tein tosi nopeasti ja hutiloiden. Kiva, jos näyttää silti hyvältä.

    VastaaPoista
  3. Hei jätin sulle haasteen mun blogiin, jos haluat tarttua siihen. :)

    VastaaPoista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...