Talo Ahonlaidalla: Perinteitä vaalien

torstai 9. heinäkuuta 2015

Perinteitä vaalien

Viime sunnuntaina ajelimme Mustasaareen Stundarsin museoalueelle käsityöläispäiville. Niin kuin myös kolmena edellisenä vuotena. Toivottavasti te lukijat ette aivan kyllästy, kun nämä samat aiheet ja kohteet pyörivät täällä vuodesta toiseen. :)

"Stundars Mustasaaressa on suuri museo ja elävä kulttuurikeskus. Museoalueella sijaitsee kuutisenkymmentä rakennusta, mm maalaiskauppa, koulu, talonpoikaistalo ja käsityöläistupia. Hemmerin talossa järjestetään taidenäyttelyitä ja kulttuuritapahtumia. Stundarsissa löytyy myös taidetyöpajoja, kirjapainomuseo, kauppa, kahvila sekä ravintola."Stundarsissa riitti jälleen monenmoista puuhaa ja katseltavaa. Päivä oli aurinkoinen, mutta sen verran viileä tuuli puhalsi välillä, että lapset halusivat pitää pitkähihaiset yllään. Uimakamppeetkin olivat mukana, sillä viime vuonna löysimme Stundarsista kotiin ajellessamme kivan rannan, jossa pulahdimme helteisen päivän jälkeen uimaan. Nyt ei kuitenkaan ollut aivan niin lämmin, että olisimme rannalle kaivanneet. Lapsille emme olleet onneksi uimakassin mukanaolosta puhuneet mitään, joten oli helppo jättää tuo ohjelmanumero pois.Pikkuveli ei valitettavasti päässyt kuviin. Hän kun tuppaa aina nukkumaan niin kiltisti vaunuissa retkiemme ajan, ettei hänestä saisi kuin nukkumiskuvia. :)


10 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen lomakohde. Kauniit kuvat:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kanneli! Tuolla on kyllä mukava viettää kaunista kesäpäivää :)

   Poista
 2. Näyttääpä kivalta paikalta.. :)

  VastaaPoista
 3. Ihana paikka! Eka kuva muistutti Jovelasta ennen kun maalattiin julkisivu. Johan se toista viikkoa onko ollut maalissa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Harmaantunut vanha lautavuori on kaunis, mutta kyllähän se punainen tupa on aina paras! ;)

   Poista
 4. Meillä on samanlaisia perinteitä. :) Tosi kauniita kuvia teidän lapsista, tuo pottakuva hymyilytti, ihana!

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia! :) Vaikuttaa kyllä todellakin käymisen arvoiselta paikalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianne! Kannattaa kyllä ehdottomasti käydä! :)

   Poista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...