Talo Ahonlaidalla: Sisäkattoja valmiina

lauantai 18. heinäkuuta 2015

Sisäkattoja valmiina

Miehen kesäloma alkaa olla lopuillaan ja maanantaina pitäisi taas palata rakennushommista tietokoneen ääreen. Viimeiset lomapäivät ovat kuluneet sisäkattoja tehden. Iso osa alakerran katoista onkin jo valmiina. Kattolaudat ovat mäntyä ja ne ovat lattialautojen lailla eri levyisiä. Lautojen päissä olevien rakojen päälle tulee perinteiseen tyyliin paksummat poikittaislaudat. Katto ja poikittaislaudat maalataan valkoisiksi ja vuoliaishirret seinähirsien värisiksi (väri on edelleen mietinnässä).

 

 Kattovalaisimien paikkoja oli aika mielenkiintoista miettiä, kun reilusti yli puolet valaisimista on vielä hankkimatta. Saa nähdä, mitä mieltä olemme kattorasioiden paikoista siinä vaiheessa, kun on lamppujen oston ja asentamisen aika. :D


Aurinkoista viikonloppua!8 kommenttia:

 1. Meillä kävi iso tuuri valaistusasian kanssa. Minin muskarikaverin äiti aloitti sisustuskurssin ja tarjoutuisi tekemään jonkun osuuden meidän talosta lopputyönään, suunnittelun osalta siis. Toivoin valaistussuunnitelmaa ja sen hän nyt sitten miettii, sisältä ja ulkoa. Ja koska tulee kurssin lopputyönä niin mittään ei maksa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaapas kätevältä! :) Nuo valaistusasiat on kyllä hankalia. Varsinkin, kun me ei haluta yhden yhtäkään lediä tai spottia tai muuta meidän tyyliin sopimatonta. Saa nähdä, miten hyvin saadaan koti valaistua ihan tavallisilla kattovalaisimilla. :)

   Poista
 2. Kaunista ja sopii hyvin talon tyyliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pömpeli! Vielä kun saisi valkoisen maalin kattoon :)

   Poista
 3. Tästä tuleen niiiin ihana!!! Tai on jo! Koska ootte arvioinut muuton olevan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kaikenlaisia arvioitahan on ollut useita, mutta ei ne oo vielä kertaakaan pitäneet paikkaansa. Viime jouluksi jo piti päästä uuteen tupaan, katotaan ollaanko vielä ensi joulunakaan. :P

   Poista
 4. Ihana talo teille tuloillaan. Täälläkin haaveillaan hirsitalon rakentamisesta, tontti on jo ostettu mutta hetkeksi siinä riittää raivaamista ja vanhan talon purkamista. onneksi osa piharakennuksista pystytään säästämään ja kunnostamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni! :) Tsemppiä raivaamiseen ja purkamiseen! Vanhat piharakennukset ovat varmasti kauniita ja kunnostamisen arvoisia. :)

   Poista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...