Talo Ahonlaidalla: Kesäinen Brita

tiistai 7. heinäkuuta 2015

Kesäinen Brita


 Saimme tänään ystäväpariskunnan meille kylään iltasella. Grillailun jälkeen maistui iki-ihana Britatorttu, jollaisen leivoin jo toista kertaa viikon sisällä. Enpä keksi paljon parempaa kesäherkkua kuin tuoreilla mansikoilla täytetty Britatorttu.Tytön kanssa kävimme eilen poimimassa kesäkukkia maljakkoon. Aika kauniin kimpun saimmekin, kun keräsimme kirjaimellisesti lähes kaikki lähitienoon luonnonkukat. Jälleen yksi asia, miksi odotan maalle muuttoa niin kovasti. Siellä ei tarvitse etsiä kukkakimppuun kukkia kissojen ja koirien kanssa. Riittää, kun astuu ulos ovesta. :)
Tervetuloa uudet lukijat!


10 kommenttia:

 1. Britakakku on minustakin yksi parhaita kesäherkkuja! Meillä on uuni tällä hetkellä pois käytöstä uuninluukun hajottua joten enpä ole tänä kesänä vielä päässyt britaa tekemään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pääset vielä tänä kesänä leipomaan tätä herkkua! :)

   Poista
 2. Oo, britakakku kuuluu ehdottomiin suosikkeihin meilläkin! Niin hyvää! :)

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä minäkin, mansikkabrita on yksi kesän ykkösherkku! Täällä vaan odotellaan sitä mansikkasadon kypsymistä :)

  VastaaPoista
 4. Mansikkakakkua! Oi, nami! Koskas te pääsette muuttamaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen kun tietäis! :D Mun oma deadline on tällä hetkellä joulussa. Yhtään joulua kun en enää suostu tässä vuokrakodissa asumaan. :D Mutta tietenkin aina parempi, jos päästäisiin uuteen kotiin jo aiemmin syksyllä. :)

   Poista
 5. Nam, mikä mansikkakakku. Muutenkin paljon kivoja kuvia ja juttuja blogissasi. Sait uuden lukijan :)

  VastaaPoista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...