Talo Ahonlaidalla: Pesuhuonetta jälleen

maanantai 1. helmikuuta 2016

Pesuhuonetta jälleen

Te lukijat varmaan jo kohta kyllästytte näihin samoihin pesuhuone- ja laattakuviin, mutta näitä kuvia ja ajatuksia on mukava kirjata myös itselle muistiin tänne blogiin. Märkätiloja on tehty pitkään ja hartaasti, eikä vieläkään ole valmista. Välillä on menty "yksi askel eteen ja kaksi taakse" -tyylillä, niin kuin nyt tässä pesuhuoneen laattojen saumauksessa. 
 

 Mies oli saumannut onnistuneesti saunan laatat, mutta seuraavana vuorossa olevaan pesuhuoneseen ostimmekin eri merkkistä saumauslaastia. Toisen merkin laasti käyttäytyikin aivan eri tavalla ja se yhdistettynä lasittamattomaan mattapintaiseen laattaan sekä siihen tosiasiaan, että mies on ensimmäistä kertaa laatoitus/saumasuhommissa, ei tuottanut aivan toivottua saumaustulosta. Minulle olisi kyllä kelvannut vallan mainiosti, sillä saumojen hieman epätasaiset värit eivät näkyneet kuin aivan läheltä katsottaessa. Mutta mies ei päässyt pettymyksestään yli ja niinpä hän rapsi saumat auki ja saumasi uudestaan samalla laastimerkillä, jolla saunankin lattia saumattiin. Voitte arvata, etten ollut aluksi ottaa kuuleviin korviini moista ajatusta repiä saumat auki, mutta pakkohan se oli myöntyä, kun olin osasyyllinen tuon "huonomman" laastin valintaan. Saumat ovat nyt paljon tasavärisempiä ja lattia näyttää mielestäni todella hienolta. Mies ei ole edelleenkään lattiaan täysin tyytyväinen, mutta eiköhän hän pysty siitä huolimatta pesuhuoneessa suihkussa käymään. :D 

Kylpy- ja kodinhoitohuoneen saumalaastin väri on harmaa. Silikonit puuttuvat vielä ja tietenkin seinälaatat sekä suihku.



Saunan, kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen lattiat näyttävät hauskalta näin samassa kuvassa. Sulassa sovussa roosaa, ruskeaa ja valkoista eri muotoista laattaa ja erilailla ladottuna. Minä ainakin tykkään!



Mukavaa helmikuun alkua!


10 kommenttia:

  1. Kaunista! Teille tulee aivan ihana koti. Seurailen täällä blogissa teidän kuulumisia, kun ei ole tullut aikoihin viestiteltyä. Terkkuja Espoosta! T: M, V ja N

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva, kun seurailet! Siitä taitaa olla jo vuosi, kun muutitte sinne. Meidän poika aina välillä muistelee teidän V:tä ja että olisi kiva leikkiä taas V:n kanssa. :)

      Poista
  2. Kauniisti tehtyä lattiaa, todella hyvää työtä, ei voi muuta sanoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pömpeli! Arvaa, olenko yrittänyt sitä toitottaa miehelle, mutta hänen silmäänsä vain edelleenkin pistää ne aivan pienen pienet vivahde-erot sauman värissä...

      Poista
  3. Kaunista laattaa, mielestäni työn jälki on erinomaista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mia! Olen aivan samaa mieltä ja niin ovat varmasti kaikki muutkin, paitsi mies itse :D

      Poista
  4. Kaunis :) mekin mietimme kylppäriin ensin laittaakennolaattaa, mutta päädyttiin sitten kuviolaattaan. Ajattoman kaunis on tuo kenno ja kestää kolhuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä tuo kennolaatta tuntuu aina vain oikeammalta valinnalta. :)

      Poista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...