Talo Ahonlaidalla: Uuden kodin ensimmäiset juhlat

tiistai 25. lokakuuta 2016

Uuden kodin ensimmäiset juhlat

Meillä oli sunnuntaina tupa täynnä iloista väkeä, kun pidimme viimein lähisuvulle tupaantuliaiset. Samalla juhlimme myös puoli vuotta myöhässä kaikkien kolmen lapsen synttäreitä. Nehän jäivät keväällä juhlimatta, kun en suostunut enää ahtaassa vanhassa kodissa järjestämään yksiäkään juhlia. Eilen illalla saimme vielä muutaman sukulaisen vierailulle.
  Tein kaikille lapsille jonkinlaiset omat kakut, joiden päältä he saivat puhaltaa kynttilät. Pojalle tein Daim-suklaakakun, pikkuveli sai Britakakun ja tyttö Aleksanterinleivoksia. Isompien kakut koristelimme yhdessä aamulla. Pikkuveljen kakun päälle ostin suloisen Schleich-jääkarhunpennun. Suolaiseksi tein tutun kinkkupiirakan (joka ei tällä kertaa ollut oikein kaunis ilmestys). Halusin myös kokeilla jotakin uutta suolaista, joten ostin Vaasan pieniä neliönmuotoisia ruispaloja ja pursotin niiden päälle savulohi-tuorejuustotahnan. Ne olivatkin tosi hyviä ja tuntuivat maistuvan kaikille.


 
  

Kyllä oli ihana juhlia uudessa kodissa, kun oli kunnolla tilaa olla ja kahvitella. Istumapaikkoja tosin kaipaisimme vähän lisää. Nyt meillä ei ole kuin yksi sohva ja läjä vanhoja tuoleja. Kunhan mies saa jossakin vaiheessa tehtyä pitkän seinänvieruspenkin tuvan yhdelle seinälle, niin sitten poistuu tämäkin ongelma.Ihastuin niin noihin Schleichin eläinpienokaisiin, että päätin tehdä omille lapsille ja lasten kahdelle serkulle pienet yllätyspussukat. Niihin laitoin pojille karhut ja tytöille puput. Pikkuveli sai kakkunsa päällä olevan jääkarhun. Lisäksi pusseissa oli pienet rusina-askit ja isommille muumiaiheisia suklaakolikoita. Piilotin pussukat jossakin vaiheessa ja lapset saivat etsiä ne.

  

 

 Kiitos vielä kaikille vieraille hyvästä seurasta ja aivan ihanista lahjoista! <3


8 kommenttia:

 1. Onpa teillä jo ihanan näköistä ja niin kodikasta! Hienoja värisävyjä esimerkiksi tuo mintunvihreä! Ja tykkään tosi paljon myös tuosta suuresta saarekkeesta, sopii pohjalaistalon mittasuhteisiin ja tyyliin tosi hienosti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pömpeli! Kyllä tämä koti tuntuu tosi kodikkaalta ja täällä on hyvä olla. :) Minä olen ihan hullaantunut tuohon vihreään, se on ihana sävy!

   Poista
 2. On teillä ollut ihanat (herkulliset) juhlat ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marru! Juhlat oli kyllä kivat ja herkulliset :) Tervetuloa lukijaksi! :)

   Poista
 3. Vähän myöhästyneesti, mutta sitäkin lämpimämmät onnittelut koko perheelle uuteen kotiin! Mahtavaa, että olette vihdoin päässeet muuttamaan :) Ja keittiö on todella kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon V! Onhan tämä kyllä mahtavaa asua omassa kodissa! :) Kiva olisi lukea teidänkin kuulumisia aina välillä :)

   Poista
 4. Ihanan näköistä teillä siellä ja mitä herkkuja!

  VastaaPoista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...