Talo Ahonlaidalla: Pastellivärisiä tyynyjä

keskiviikko 6. elokuuta 2014

Pastellivärisiä tyynyjä

Huh hellettä! Olimme jälleen muutaman päivän vanhempieni luona rantalomalla. Kävimme myös oman mummuni 89-vuotissyntymäpäivillä. Mummua ilahdutimme lapsista sekä meidän koko perheestä otetuilla valokuvilla. Syntymäpäivillä saimme ikuistettua neljä sukupolvea, kun mummuni, äitini, minä ja tyttönen istahdimme samaan kuvaan. Poikaa ei saanut kuvattavaksi sitten millään ilveellä, mutta saimmepahan ihanan kuvamuiston neljän sukupolven naisista! :)

 Tänään saimme aamupäivällä viettää meillä mammapiiriä mukavassa seurassa. On niin ihana saada välillä seuraa ja mielen piristystä tämän arjen keskellä! :) Mies piti illan raksavapaata ja tuli töistä suoraan kotiin, joten suuntasimme vielä koko perhe uimarannalle vilvoittelemaan. Mikäs sen sopivampaa touhua näillä säillä!



Olen tainnut aiemminkin mainita tämän hetkisestä pastelli-ihastuksestani. Ja ehkä se on täällä blogissa ollut havaittavissa, vaikken sitä olisi kertonutkaan. :D Aiemminhan olen kelpuuttanut sisustusväreiksi vain valkoisen, ruskean ja vaaleanpunaisen. Jo jonkin aikaa ovat kaikki hempeät pastellisävyt ihastuttaneet tosi paljon, ja nyt sain ommeltua sohvalle pari uutta tyynyä Tilda-kankaista. Vaaleanpunaisen ja valkoisen kaveriksi tuli nyt suloinen mintunvihreä. :)

Sohva-asiaa olen tässä pohdiskellut, ja voi olla, että haluaisin uuteen kotiimme olohuoneen sohvaksi vanhan sivustavedettävän puusohvan. Se kun sopisi talon tyyliin paremmin kuin tuo Ektorp. Kauniin puusohvan olemme joskus huutaneet huutokaupasta, mutta se on tällä hetkellä aivan käyttökelvoton ja vaatisi jos jonkinlaista kunnostusta, ennen kuin sen voisi ottaa käyttöön.


  Toin pari meidän mintunvihreää vanhaa tuolia mummulan säilöstä kotiimme väriä tuomaan. Alan olla entistä vakuuttuneempi siitä, että haluan pitää tuolit tämän värisinä. Vielä kun saisi miehen samalle tuulelle. ;) Toivottavasti vain nämä pastellivärit eivät ihan heti rupea kyllästyttämään, kun olen niitä vähän joka paikkaan nyt laittanut. :)





Mukavaa loppuviikkoa sinulle!


8 kommenttia:

  1. Hei! Päätinpäs tulla tänne kurkkimaan aamupäiväisen keskustelumme innoittamana :) Tuolit ovat kyllä syötävän suloiset ja kauniit aivan tuollaisenaan ja tuossa sävyssä. Eiköhän meillä naisilla ole erityinen taito saada miehen mieli muuttumaan juuri siihen suuntaan kuin haluamme, hih :D

    Ideoita, inspiraatiota ja energiaa toivotellen,
    Päivi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päivi! Ihanaa, kun olitte seuranamme! <3 Aika hyvin tuo miehen mieli tosiaan tuntuu muuttuvan, kun sopivalla tavalla asian esittää :D

      Poista
  2. Minulla on myös jonkinlainne pastellikausi meneillään :)
    Ihania tyynyjä ja tuolit ovat täydelliset juuri noin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ninnu! Pastellit jotenkin vetävät puoleensa, niin suloisia sävyjä! :)

      Poista
  3. Kivoja pieniä väriläikkiä! Tuolit on oikeita herkkupaloja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eerika! Pitkään meillä onkin ollut vain vaaleaa ja vähän vaaleanpunaista, niin nyt on kiva saada vähän lisää väriä elämään, vaikkakin vain hempeiden pastellisävyjen muodossa :)

      Poista
  4. Ihania pastellisävyjä! Tuolit ovat kyllä söpöjä karkkeja juuri tuon värisinä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pastellisävyt ovat kyllä tosiaan ihania ja tuolit niin suloisen makoisan värisiä :)

      Poista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...