Talo Ahonlaidalla: Paneelia, paneelia....

maanantai 30. toukokuuta 2016

Paneelia, paneelia....

Kävimme jälleen poikaa kerhosta haettaessa talolla katsastamassa, mitä siellä on viime päivinä tapahtunut. Alakerrassa kaikki seinät, jotka eivät ole hirttä, tehdään helmiponttipaneelista. Paneelia onkin nyt ilmestynyt useaan huoneeseen.


Eteisen ja keittiön välinen seinä on paneloitu. Paneeliseinän eteen tulevat myöhemmin yläkertaan menevät portaat. Seinän toiselle puolelle keittiöön on juuri laitettu integroitava jääkaappi ja pakastin paikoilleen. Jääkaapin ovi on jo valmiina, ja tänä iltana mies sai kuulemma myös pakastimen paneelioven tehtyä. Pakastimen viereen tulee tavallinen kaappi samanlaisella ovella.
Kuistissa on myös vähän paneelia ikkunoiden ylä- ja alapuolella. Ikkunat ovat niin lähekkäin, että niiden väliin tulee vain ikkunalistat.Lämpimiä päiviä!

12 kommenttia:

 1. Ehdittekö jo jouluksi muuttaa? Näyttää olevan vielä niin, niin vaiheesssa hommat. Tsemppiä teille! T. Katjuska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan tsempeistä! Tässä kun pistetään hihat heilumaan, niin muutto on lähempänä kuin luuletkaan ;)

   Poista
 2. Voi että tulee hianoa, en lakkaa ihastelemasta työnjälkeä. Viimesenpäälle hyvää,tykkään kun tehdään niin tehdään sitten kunnolla :)
  Aila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aila! Mies tekee tosiaan tarkkaa työtä! :)

   Poista
 3. Niin niin kaunista! <3 Ja ihailtavaa työnjälkeä aina vain. :)
  ~kk

  VastaaPoista
 4. Maharotoonta, kyllä tuloo komiaa! :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat paneelit! Ostitteko paneelit ns tavallisesta rautakaupasta vai jostain sahalta? Itse olen soitellut sahoja/höyläämöjä läpi ja tosi harvasta paikasta sitä saa. Taikka sitten soitan juuri niihin, jotka eivät sitä myy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä tuollaista paneelia pitäisi saada ihan rautakaupastakin, mutta me olemme ostaneet ne Sami Kanto Ky:ltä Peräseinäjoelta. :)

   Poista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...