Talo Ahonlaidalla: Keittiöstä jälleen

maanantai 6. kesäkuuta 2016

Keittiöstä jälleen


Keittiössä näyttää taas vähän erilaiselta kuin aikaisemmin. Kahteen ikkunaan on nyt laitettu listat ja voi, miten uuden ja viimeistellyn ilmeen ne antavatkaan! Myös keittiökaappien rungot ovat valmiina. Nostimme Ikean Domsjö-altaan hetkeksi omalle paikalleen ikkunan eteen ja kauniiltahan tuo siinä näyttää.
Keskelle keittiötä tulee suuri saareke laatikoineen. Saarekkeeseen tulee myös uuni ja liesi. Saarekkeen sokkelijalat eivät ole vielä paikoillaan, joten se näyttää hassun matalalta verrattuna ikkunaseinän runkoon.Näen jo sieluni silmin, miten kauniilta keittiö tulee näyttämään, kun kaikki on valmista, matot lattiassa, valaisimet katossa jne. Saareke ja seinänvieruskaapit maalataan luultavasti vaaleaksi, mutta skafferia ja muita paneelikaappeja varten olemme suunnitelleet vähän rohkeampaa väriä. Se paljastukoon sitten aikanaan. Arvauksia saa toki heittää! :)


Iloista viikkoa!
 

16 kommenttia:

 1. Oi kuin jännittävää ootella miltä keittiönne tulee näyttämään. Mieheni ei anna enää näyttää sille teidän talosta kuvia. Tulee niin kova hirsitalo kuume ettei se uskalla kattoa kuvia.:) Onhan tuo teidän talo kertakaikkisen upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi! Itseäkin jännittää odotella valmista keittiötä! :)

   Poista
 2. Tuleeko astianpesukonetta? Mietin vaan, että altaan alle vai jonnekkin muuuanne ☺️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Astianpesukoneelle on paikka tiskialtaan oikealla puolella nurkassa. Enpä kyllä ilman pärjäisi :)

   Poista
 3. Poikkesimme eilen ohikulkeissamme kurkkaamaan taloanne. Ihanalta näytti ja huoneet ovat niin avaran ja kodikkaan oloisia! Mielenkiintoista nähdä, miltä keittiönne tulee näyttämään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina! Mies kertoikin, että olitte poikenneet. :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Minna! Noissa kahdessa keittiön ikkunassa ei ole sisäpokissa ollenkaan saranoita vaan kummallakin puolella tuollaiset "hakaset", joten ikkunat saa nostettua kokonaan pois pesua varten. Kaikki talon ulkopokat taas aukeavat perinteiseen tapaan ulospäin. Ongelmaa ei siis pitäis olla, vaikka siltä saattaa äkkiseltään näyttääkin. :)

   Poista
  2. Hyvä, että olette huomioineet sen ja näin vähän arvelinkin. Joskus aikoinani olen ollut aiivoijana paikassa, jossa rakennusvaiheessa ei oltu ajateltu ikkunoiden pesua, siitä varmaan tämä huomio tuli mieleen.
   Voimia loppusuoralle, kohta pääsette nauttimaan, raksasta tulee koti :-)

   Poista
  3. Kyllä tässä rakentamisessa on niin paljon asioita, jotka pitää ottaa huomioon, että ei mikään ihme jos olisi tuokin asia jäänyt huomiotta. :D Kiitos paljon Minna! :)

   Poista
 5. Kyllä tulee kaunista! Minä jäin miettimään tiskialtaan takana olevan ikkunan avaamista.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Raisa! Minnalle tuossa yllä selitinkin juuri asian. :)

   Poista
 6. Tosi ihana keittiö tulee!!:)
  Käsittelettekö listat ja paneelit ym vasta sitten kun olette tehneet valmiiksi? Meillä mies maalasi kaikki ensin, sanoi, että esim paneelikin kuivuu väkisin ajanmyötä ja sitten tulee rajoja ja ne kohdat näkyy puunvärisenä jos maalataan vasta jälkeenpäin..tiedä sitten..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Paneelit sun muut tosiaan maalataan vasta paikallaan. Sehän riski siinä aina on, että puu kuivuu ja tulee maalittomia kohtia näkyviin. Sitten täytyy vain maalailla noita kohtia uudestaan. Tämä on vain niin paljon kätevämpi tapa nyt tässä kiireessä, kun ei koko talo ole täynnä maalattuja paneeleita ja muuta puutavaraa ja ei tarvitse odotella niiden kuivumista ennen kuin saadaan ne paikoilleen. :)

   Poista
 7. Upea tulee! Olette fiksusti ratkaisseet ikkunanpesu haasteenkin
  T.Nina L

  VastaaPoista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...