Talo Ahonlaidalla: Perinteiset hurvittelut

perjantai 4. elokuuta 2017

Perinteiset hurvittelut

Viime viikolla kävimme Power Parkissa, jossa olemme käyneet myös useana aiempana vuotena. Sinne on meiltä vain noin tunnin matka, joten muissa huvipuistoissa emme ole oikeastaan lasten kanssa vielä käyneetkään Keskisen ilmaista tivolia lukuunottamatta. Power Parkista löytyy tosi hyvin laitteita perheen pienimmille. Laskeskelin, että meidän 2-vuotias kävi kahdessatoista laitteessa (ja monessa niistä useamman kerran), ja isommat vielä parissa, kolmessa muussa. Aika moneen pienten laitteeseen saavat vanhemmat mennä mukaan ilman ranneketta, mikä on tosi hyvä juttu. Muutamaan laitteeseen nuorimmainen tarvitsi äidin tai isin turvaa, mutta muuten lapsista oli toisilleen hyvin seuraa ja heidät uskalsi laittaa laitteisiin keskenään. 

  Esikoinen on vähän päälle 120cm pitkä ja kävi lasten laitteiden lisäksi kahdessa tosi hurjassa laitteessa, joista toiseen menin kertalipulla mukaan. Ensi vuonna minunkin täytyy varmaan hommata ranneke, että poika saa seuraa hurjempiin laitteisiin. Minä kun tykkään kaikista kieputuslaitteista, tai tykkäsin ainakin vielä kymmenen vuotta sitten, jolloin olen viimeksi kunnon huvipuistolaitteissa käynyt.

Päivä oli tosi harmaa ja välillä sai lapsilla olla useampi pitkähihainen päällä, kun takkeja ei tullut mukaan, mutta vesisateilta onneksi säästyimme. Lapset jaksoivat juosta laitteesta toiseen aina sulkemisaikaan saakka. Väkeä oli tosi paljon, mutta lasten laitteisiin ei tarvinnut jonotella oikeastaan ollenkaan. Saa nähdä, suuntaammeko ensi vuonnakin Power Parkiin vai kokeilemmeko vaihteeksi jotakin toista huvipuistoa.MUKAVAA VIIKONLOPPUA SINULLE! 


2 kommenttia:

 1. Voi kun teidän lapset ovat kasvaneet. Isommat olivat vielä niin pieniä, kun teitä näki ensi kerran perhekerhossa.
  On tää niin ihana tää sun blogi. Nautinnollista lukea teistä ja teidän projekteista. Hyvää syksyä teidän perheelle!

  t. yks äiti perhekerhosta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentistasi! :) Lapset kasvaa kyllä hurjaa vauhtia! Olisipa hauska tietää, kuka perhekerhon mammoista olet! :)

   Poista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...