Talo Ahonlaidalla: Aitan perustukset

maanantai 14. elokuuta 2017

Aitan perustukset

Täällä Ahonlaidalla on saatu piharakennusten perustuksia tehtyä, ja voisin laittaa muutaman kuvan tänne blogiinkin nähtäväksi. Vanhan aitan perustukset on kaivettu, alle on laitettu murskeet ja finfoamit sekä valettu betoniantura. Lauantaina saatiin myös vanhat porakivet paikoilleen. Kivien alle ja väliin täytyisi vielä valaa betoni.Aitan sisällä ollut hirsinen viljalaari pääsee tontin perälle pihasaunaksi ja varastoksi. Pihasaunan alle nurkkiin laitettiin tontilta aiemmin kaivetut isot kivet. Nämä hirret ovat niin kevyitä, että mies on saanut yksin nostettua jo useamman kerroksen hirsiä paikoilleen.


Tästä on hyvä jatkaa piharakennusten kanssa pikku hiljaa eteenpäin. :)

 

6 kommenttia:

 1. Voi kun hienoa! Mahtavaa, kun saitte piharakennukset hyvälle alulle. Mieletön viljalaari kyllä ollut tuon aitan sisässä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä mukava, että piharakennukset ovat jo tässä vaiheessa. On toivoa, että toiseen ainakin saataisiin katto päälle talveksi. :) Viljalaarilla on tosiaan ollut kokoa ja näköä :)

   Poista
 2. Ompa totta tosiaan viljalaarilla kokoa!!

  VastaaPoista
 3. Onpa mielenkiintoinen projekti, tuollaisia vanhanaikaisia aittoja enää harvoin näkeekään. Ja viljalaarista tulee varmasti tunnelmallinen sauna. Meilläkin pitäisi tehdä mökillä maanrakennus- hommia ensi kesänä, ainakin salaojat pitää vetää uudelleen ja samalla tehdä pihasaunaan pientä pintaremonttia.

  VastaaPoista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...